”Midtjylland ska ha toppchans mot Aarhus”

Sandebäck om dagens drag – här är alla spel

SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Midtjylland (1,40) kämpar för andraplatsen i ligan. Ska ha toppchans mot ett omotiverat AGF Aarhus, som säkrade kontraktet senast. Myresjö är ett par klasser bättre än Lindö och har hemmafördel. Spelas till 1,45.

DAGENS DRAG

Jag tycker att det finns bra spelvärde i Degerfors i cupen mot Jönköping Södra. J-Södra prioriterar inte cupen alls och ställer över fem spelare från den elvan som senast nådde 1–1 mot Landskrona. Degerfors kommer med ”bästa laget”. Odds: 2,15.

DAGENS AVSLAG

Recroativo de Huelva trycks ned till 2,00 hemma mot Valladolid. Jag tycker ”kryssrisken” är stor här. Båda lagen klarar sig troligen kvar då. Men bäst är att avstå spel helt.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

På Lindesberg hittar jag dagens klara. 8 Global Mind och Peter Norman har spåret längst ut bakom bilen men hästen är ruggigt snabb och tar ledningen. När det är kort distans som i dag orkar han hela vägen hem i lopp 7, V5-5.

DAGENS DRAG

7 Vikens Player köptes till Stall Goop som en tänkt derbyhäst i fjol men så här långt har det varit fiasko. Nu har Gooparna satt i ordning honom och även om han senast fick ge sig mot Prince Juliano tror jag att han får sin revansch i lopp 8, V5-5 på Färjestad.

DAGENS AVSLAG

Ruggigt spännande avslutning på Italienska ligan. Inter eller Roma? Båda lagen möter lag som slåss för att hänga kvar. Mycket står på spel för alla. Stå över spel och njut av spänningen.

MARCUS KÄLLBERG

DAGENS SÄKRA

Empoli har fortfarande möjlighet att få till ett omspel om nedflyttning och den chansen tar man hemma mot redan degraderade Livorno. Myresjö åkte på sin första förlust senast men ska besegra Lindö på Myrvalla.

DAGENS DRAG

Karlslunds IF har sett stabilt ut och har klar vinstchans mot HTFF. Skive slåss för nytt kontrakt i danska ettan och då AB Köpenhamn inte har något att spela för och saknar en ordinarie kvartett är tvåan till höga 4,80 (Bet365) värd att testa.

DAGENS AVSLAG

Gröndal har övertygat och spelar med stort självförtroende just nu. Är inte GIF Sundsvall fullt fokuserat i den här cupmatchen kan man få problem och tvåan till låga 1,45 får vila.