Säkraste vinnaren: AIK

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Ännu en spelkväll med ytterst få objekt. ”Säkraste” vinnaren är troligen AIK i damallsvenskan mot Umeå Södra. Södra var mycket svagt hemma mot Djugården senast – förlorade skotten med 14–3 … Den här uppgiften är inte mycket lättare. Stark etta till 1,25 (Unibet).

DAGENS DRAG

Manchester United är ett bättre lag än Chelsea – och jag tror det visar sig över 90 minuter i kväll. De flesta av bolagen ger runt 2,50 i odds på ettan i CL-finalen och det är spelvärt. Spelade Degerfors med framgång i söndags – nu byter jag sida. Ängelholm testas till 2,40 (Ladbrokes).

DAGENS AVSLAG

Sandefjord har fått en mardrömssäsong i norska ettan och har redan sparkat sin tränare. Hade tur senast – vann efter mål på stopptid. Svenska Spel ger nu 1,75 på ettan. Det känns för lågt – gästande Sogndal är inte alls ofarligt.

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

4 Cassoulet (V64-2) har jag alltid gillat. Fredrik B Larssons amerikanska gör bra lopp hela tiden. Senast höll hon starkt utvändigt ledaren. Borde vinna lätt. 2 Lindus Key (V64-5) är det också bara att spika. Han var enorm på Solvalla näst senast och klart bra på V75 senast. Spets och slut.

DAGENS DRAG

6 Carlos Dream (V64-1) var jättefin vid spetsvinst näst senast och visade fortsatt form senast. Frontar och vinner. 6 Vekas Ingo (V64-3) var sylvass på V75 senast, blåste till spets 500 kvar och höll tappert som trea. Spets-slut? Och glöm inte 11 Field Trip i V64-4. Rykande spurt senast.

DAGENS AVSLAG

4 Gioiosa Caf (V64-1) är en bra häst från Conrads Lugauers stall. Men nu har hon galopperat i två av tre starter på slutet och känns inte som någon att hålla i handan som favorit en dubbel­jackpottomgång.

PER NICKLASSON

DAGENS SÄKRA

Jag spar min spik till V64-avslutningen där 5 Umbrella Hornline lämnas ensam. Hon gick ett jättebra slutvarv senast. Nu bör hon få en fin resa och på speed är hon överlägsen detta gäng. 2 Lindus Key i V64-5 har också en bra uppgift. Spik på en flerkupong, kanske?

DAGENS DRAG

12 Celebrity Photo är ett givet streck i V64-2, trots tillägg står han bra till i loppet. Långskott att tänka på nu när det är extra pengar i potten är startsnabbe 3 First Fabery i V64-1 samt 8 Phantom Launcher i V64-3. Bra smygläge och helt ostreckad på det tidiga spelet.

DAGENS AVSLAG

2 Allez Rhode i V64-4 körs visserligen av Björn Goop och han vinner ju med det mesta. Men det här verkar, trots vacker rad, vara en rätt enkel häst. ­Vinner hon dör mitt V64-system.