”Bajen vinner till bra odds”

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

Foto: Tommy Mardell
SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Det märks att toppligorna i Europa är färdigspelade. Trots ett massivt utbud känns det inte som någon het speldag. Umeå FC där duktige Patrik Sandström gör comeback ska ha toppchans hemma mot Falun. Odds: 1,35.

DAGENS DRAG

Hammarby är jumbo i damallsvenskan. Inte så konstigt eftersom Bajen har haft ett mardrömsprogram – mött de sex bästa lagen i de sex första omgångarna. Tar nu emot Bälinge hemma – nu kommer andra segern till fina 1,90 hos Betway.

DAGENS AVSLAG

Svenska Spel gör allt för att fylla listan med 120 objekt. Spel på norska ettan känns inte så spännande. Ett dåligt odds är 1,60 på ettan för Löv-Ham som saknar sin skyttekung ikväll. Avstå.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Vem ska stoppa 8 Lord Capar nu när enda motbudet är struken? Ingen förstås. Han vinner V65-1, V5-3. 6 Going Kronos tycker jag var riktigt bra i Oslo GP. Ludde kör offensivt och vinner det första Elitloppsförsöket V65-2, V5-2.

DAGENS DRAG

Björn Goop fick ihop ett 6:e pris i?går, 16 000 kronor. Ovanligt dålig utdelning men i V65-5, DD-1 sitter han upp bakom 1 Harpers Joker som håller ledningen och därifrån blir han väldigt svårslagen. Han tog en längd på Artistic Ås i Kungapokalen och nu håller han ut honom.

DAGENS AVSLAG

1 Exploit Caf tror jag är vinnaren i Elitloppets final men i försöket blir han nog över från start och jag tror inte heller att Bazire kör allt vad som går i försöket. I V65-2 vinner inte 1 Exploit Caf!

PER NICKLASSON

DAGENS SÄKRA

Jag kommer att göra ett tappert försök att fälla de flesta favoriterna på V65-spelet i dag – det är antingen det eller att acceptera favoritparaden och göra en flerkupong. 3 Oiseau de Feux i V65-3 är däremot en storfavorit som jag spikar.

DAGENS DRAG

I V65-1 garderar jag favoriten Lord Capar med två hästar: 4 Lou Kronos och 6 Wiranas Dream. 11 Krångel får svårt att hinna fram i V65-4, jag förstår det, men inte är han väl så mycket sämre än de bästa att han ska vara streckad på en procent av kupongerna?

DAGENS AVSLAG

8 Lord Capar vinner förmodligen V65-1 nu när Bring Me Back är struken. Men som 97-procentare bör man åtminstone försöka jobba bort honom. Även den bäste förlorar ibland?…