”De går hela ­vägen”

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Spanien kommer vi troligen få se en hel del i EM – jag tror laget går hela ­vägen. I kväll genomför Spanien sitt genrep mot ett relativt svagt Peru. Gästerna från Sydamerika saknar fyra av sina mest tongivande spelare – avstängda efter en ”blöt natt”. Ettan ger 1,33 hos Ladbrokes.

DAGENS DRAG

Frankrike har med sig en mycket stark U21-trupp till fyranationsturneringen i Sverige. Laget borde haft full pott, men fick nöja sig med 1–1 mot Portugal. Det efter att ha dominerat matchen. Innan dess slogs Holland tillbaka med 2–1. Har finfin chans mot Sverige till 2,40!

DAGENS AVSLAG

Degerfors hade onekligen tur senast när laget vann mot Mjällby. Nu väntar Falkenberg och jag tycker att Degerfors som saknar två ordinarie spelare har blivit lite för stor favorit. Jag avstår 1,95 för ettan.

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

4 Jodas Julia (V75-7) är min sunda spik. Hon är i mycket bra form och det mesta talar för att hon får överta ledningen av Lindy Later. Väl i spets ska det ganska mycket till för att hon ska förlora. Senast fick hon aldrig chansen efter en invändig smygare och hade massor sparat i målskjutsen.

DAGENS DRAG

12 Conrads Garland (V75-1) är dagens roligaste drag, bara streckad på var femte kupong. När han vann ett V75-lopp i Eskilstuna i början av april var han ruskigt bra och överlägsen från spets. Sen tappade han formen när han blev sjuk. Nu är han i full form igen och jag chansspikar.

DAGENS AVSLAG

4 Longlegs (V75-1) är överstreckad. I och för sig är det en mycket bra häst – men körande Samuel Rehn siktar på större uppgifter och kör snällt. Det ­låter inte alls bra i mina öron.

GERT LENGSTRAND

DAGENS SÄKRA

Jag bygger mitt system på att 9 Zlatan Bob vinner V75-6. Hästen har fin form och var duktig senast. Bakspår är väl inte det allra bästa men blir det bara lite tempo på loppet kommer Zlatan Bob att slå av dem till slut. Ett annat gångbart singelstreck kan 7 Filiokus C.D. vara i V75-2.

DAGENS DRAG

Min idé i V75-7 är 4 Jodas Julia som körs av Örjan Kihlström. Jag tror att Örjan får ta över täten efter ett halvvarv och sedan är loppet förmodligen över. Distansen är inga problem då hon är stark och rejäl. Mitt andra drag är 12 Brenne Kongen i V75-5 som var bra vid seger på Åby senast.

DAGENS AVSLAG

4 Longlegs (V75-1) kommer att få många streck men med endast ett lopp innanför västen efter sjukdom och skor runt om tror jag han får svårt. Tränaren siktar på start i Sprintermästaren