”Assyriska spelas till 1,95”

Sandebäck om dagens drag – här är alla spel

SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Jag tycket att Kinna är ett bra spel i dag till 1,65. Laget är bra hemma och möter nu ett Ahlafors som har stora problem i?kväll. Skyttekungen Rade Radovic, som gjort tre mål på de senaste två matcherna är avstängd. Precis som innermitten Daniel Olsson och backen Jonny Stenström!

DAGENS DRAG

Efter att bollarna studsat rätt i början av säsongen går allt emot Åtvidabergs FF just nu. Till kvällens match är dessutom vasse mittfältaren Christoffer Karlsson avstängd. Jag tror inte vändningen kommer i Södertälje. Assyriska var riktigt bra senast och spelas till 1,95 (Expekt).

DAGENS AVSLAG

Trollhättan är stabilt och mycket svårslaget. Men jag tycker inte laget har imponerat på slutet och saknar nu förstemålvakten Rikard Johansson. Jag avstår ­tvåan till 1,75 mot ett Skövde som hade otur mot Mabi senast (3–3).

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Gold Strike och framför allt Order by Fax är inga dåliga hästar men bäst form i V65-1 har just nu 4 Luxury Ås. Startsnabb som han är susar han till ledningen och sedan styr Jansson loppet så mycket att ingen kommer in på livet på Luxury Ås.

DAGENS DRAG

4 Gardeur i V65-6, DD-2 öppnade snabbt från 6:e spår senast och från 4:e i dag lär han laddas för ledningen. Det var ett enklare gäng senast men å andra sidan gick han i mål med krafter kvar. Får han ledningen utan att behöva lägga för mycket kraft tror jag att han vinner.

DAGENS AVSLAG

I V65-2 är 1 Kick Back överlägsen, om det löser sig från start det vill säga. Han har varit i det närmaste okörd vid sina segrar och har en grym lunk, men från start har han inte visat nåt än och innerspåret på kort distans oroar.

CHRISTOFFER SVENSSON

DAGENS SÄKRA

6 Order by Fax (V65-1) har varit ifrån tävlings banan väldigt länge på grund av skadebekymmer och har bara gjort två starter i år. Det här är en häst som i normala fall tillhör den svenska eliten. Det är omöjligt att se Per Lennartssons häst förlora i ett halvdåligt snabblopp på Gävle.

DAGENS DRAG

Ulf Ohlsson är en av landets skickligaste kuskar. Han kommer att kunna hålla ledningen med 1 Almondo (V65-4). Bakspårshästarna hinner inte hota på 1?640 meter, det är alldeles för kort.

DAGENS AVSLAG

3 Quiesolo Gwen (V65-6) har haft en kort men strulig karriär. Hästen kan mycket väl bli spelarnas favorit, vilket inte alls är befogat.

ARTIKELN HANDLAR OM