”Avstå spel på New England”

Sandebäck om dagens avslag – här är alla spel

SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Det bästa rådet är att inte spela alls i kväll?... ”Säkraste” vinnaren? Jag lägger min röst på Karlskrona AIF som har varit riktigt bra på slutet. Vann derbyt senast med 4–2 och borde även fått med sig poäng mot Kristianstad i matchen innan. Har vettig chans mot Högaborg till 1,60.

DAGENS DRAG

Som sagt det finns inte mycket spelvärt i kväll. Heby har varit bra på slutet och har flera vassa spelare som ex-Kalmar FF-forwarden Filip Nekmouche. Har nu en passande uppgift i Söderhamns FF på hemmaplan. Gästerna har en hel del skador. Ettan går att spela till 1,75.

DAGENS AVSLAG

New England svarade för en usel insats hemma i förra omgången av Major Soccer League. Bara storspel från målvakten Matt Reis gjorde att laget lyckades nå en poäng. Är nu 1,65-favoriter hemma mot Dallas. Avstå!

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

3 Crown Kemp, V65-1, är lite knepig i psyket men de dagar när han är med i matchen och möter motstånd som i dag och dessutom har ett kanonläge är han svårslagen. Jag såg honom senast och då var Bergh positiv före och det visade han också i loppet då han körde sig till spets och vann.

DAGENS DRAG

Efter två riktigt bra prestationer på dagens distans är det nog dags för 9 Race Fan att få vinna. Han har stått med dubbla tillägg även då med avslutningar som varit kanonbra. I dag är han först över mållinjen i V65-6, DD-2

DAGENS AVSLAG

I förra starten visade 3 Jay Jay Okocha, V65-5, DD-1, hur bra han är, men det är lite för sällan som han gör det. Galopper ställer ofta till det och en sådan häst är inte mycket att hålla i handen.

BOSSE LUNDKVIST

DAGENS SÄKRA

3 Crown Kemp har en minst sagt tilltalande uppgift i V65-1 på Östersunds­travet i afton. Det känns på förhand som en straffspark mot öppet mål. Alla lopp ska ju som vi vet köras, men en frisk och fräsch Crown Kemp bränner inte det här loppet. En gjuten spik att öppna V65-spelet med.

DAGENS DRAG

5 Opal Brick kan allt ibland. Den 7-årige Super Arnie-sonen kom ut efter drygt två månaders vila och vann med hela sju längders marginal i senaste starten. Travar han en tid under 1.15 igen blir det tufft för de andra i V65-2. Tror absolut att han matchar favoriten Regal Amok.

DAGENS AVSLAG

3 Jay Jay Okocha kördes fram i dödens och var sedan tapper när han tog emot och avgjorde en hård slutstrid senast. Han möter några tuffa kamrater i V65-5 i kväll och eftersom han inte är alldeles säker på benen blir det gardering.