”2,30 – spelvärt på tvåan”

Sandebäck om dagens drag – här är alla spel

SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Det finns en hel del intressanta drag i kväll. Men desto färre bra ”banker”. Linköping slog Umeå borta med 3–2 i förra omgången. Ska naturligtvis ha bra chans när nykomlingen Kristianstad kommer på besök. Ettan ger 1,10 hos Betway.

DAGENS DRAG

Jag har spelat en hel del på Assyriska i år – fortsätter med det i kväll. Laget har en härlig offensiv och jag tror att AFF även får hål på Degerfors. Flera nätbolag ger 2,30 i odds och det tycker jag känns spelvärt på tvåan. Hässleholm går att spela till 1,75 mot Klagshamn.

DAGENS AVSLAG

Bunkeflo blev utspelat av Qviding senast. Hade tur som nådde 0–0. Nu är ­laget nedtryckt till 1,75-­favorit mot Enköping. ESK är på uppgång och jag tycker oddset på ettan är på tok för lågt. Avstå!

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

2 Next Tee (V65-5) är den bästa jackpottspiken i Arvika i kväll. Erik Berglöfs femåring fick en stenhård resa senast, var med och öppnade 1.08,5 första 500 och 1.11,6 första 1?000, men kunde ändå gå undan till lätt seger. Nu bär det av mot ledningen och väl där tar han inte stryk i detta gäng.

DAGENS DRAG

1 Larron du Bouffey (V65-1) kan ge Makhtoub Jet en match. Larron har läge för spets och där biter han ifrån sig bra. Formen är på topp. Missa inte 10 Junvinn Linn i svåra V65-6. Han höll strålande i ledningen näst senast och har ett läge som bör innebära en snabb start. Sen blir han farlig.

DAGENS AVSLAG

Att det startar en massa norska kallblod i V65-6 är inte särskilt spel­stimulerande för oss svenskar. Och det är väl vi som är målgruppen? Risken är stor att vi ger upp, och spelar i morgon i stället.

GLENN STRÖMBERG

DAGENS SÄKRA

Holland–Italien kunde vara en EM-final men det troliga är ju nu att det blir svårt för båda lagen att nå kvartsfinal. Italien är starkare men i första matchen tror jag på försiktigt spel från världsmästarna. 0–0, 1–1 eller ett sent 1–0 – under 2,5 mål täcker alla scenarier. Odds: 1,60.

DAGENS DRAG

Självklart nappar jag på Rumäniens odds, 4,90 hos Expekt. Det är ett väldigt bra odds på ett lag som kan spela jämnt med de bästa lagen i Europa. En slant måste in om det skräller till.

DAGENS AVSLAG

Under två gånger pengarna på Frankrike i första matchen i Dödens Grupp mot Rumänien. Nej, det tar jag inte. Det är ett alldeles för lågt odds för att ens överväga att spela det.