”Västervik är piskat att vinna”

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Bara två oddssatta matcher på menyn i dag – men det är å andra sidan två god­bitar. Säkraste ­vinnaren ­hittar vi troligen i elit­serien i speedway. Västervik har fått en tung start på säsongen – är nu piskat att vinna hemma mot Smederna. Ska vinna stort. Även Vetlanda vinner.

DAGENS DRAG

Dagens bästa är utan tvekan Spanien mot Ryssland. Spanien har nästan ett komplett landslag och möter nu ett Ryssland som har en del problem. Bland andra är stjärnan Arshavin avstängd samt Uefacupens skyttekung Pogrebnjak hemskickad. Ettan spelas till runt 1,70.

DAGENS AVSLAG

Har haft hyfsade avslag på slutet – Lund, City och Bunkeflo har alla ”bränt”. I dag har jag två oddsatta matcher att välja på – och hittar ­inget avslag. Jag hoppas båda favoriterna håller. Kämpa, Sverige!

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Inte mycket till vinnarodds men på V65 är det en klockren spik när 5 Commander Crowe ska knäcka Legolas gamla ­rekord på 19 raka segrar. I dag vinner Commander Crowe sin 20:e raka seger i V65-4, och han är alltså fortfarande obesegrad även efter kvällens lopp.

DAGENS DRAG

En klar formförbättring ­visade 4 El Nino Kemp (V65-6, DD-2) senast när han i ett överpacat lopp spurtade vasst till ett ­andrapris bakom Next Tee. Redan i sin förra regi visade han att kan springa fort och nu börjar han visade det även hos Lähdekorpi.

DAGENS AVSLAG

Så är det då dags för Sverige att kliva in i EM. Det är lätt att ryckas med i medias upphaussning av lands­laget för alla vill vi ju att de ska vinna mot Ryssland men spelmässigt står jag över. För mycket känslor som spelar in.

DANIEL LARSSON

DAGENS SÄKRA

Förutom då Commander Crowe som i kväll kommer att slå Legolas vinstrekord på 19 raka segrar så måste 7 Bring Me Luck U.S. (V65-1) ha en toppchans. Hon är jätteläcker och senast på Solvalla vann hon från dödens på en mycket bra segertid. Inga stora pengar men jättefin sport väntar.

DAGENS DRAG

3 Ozzy Osbourne

(V65-6) duger i sin klass men har nu gjort några starter där resultaten inte varit särskilt attraktiva. ­Formen är det nog inget

fel på och kommer han bara iväg ­felfritt från start har han absolut fart för att vinna.

DAGENS AVSLAG

Jag trodde tidigt att Lennart (V65-5) var en potentiell Derbyhäst. Det kan han fortfarande vara men trots att han aldrig varit sämre än tvåa är stilen ibland inte perfekt. När nu motståndet blir allt tuffare måste han fungera fullt ut.