”Inget spelvärde på Tigern i US Open”

Sandebäck om dagens avslag – här är alla spel

SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Tord har inget flyt med sig och åkte på två utvisningar senast. Nya lånet från Örgryte Abubacarr Nyass snackade till sig ett rött kort och Jonas Svahn fick också syna det röda kortet. Med Nyass/Svahn avstängda får Tord det tufft i Linköping. Ettan kan spelas till 1,30 hos bet365.

DAGENS DRAG

Jag tycker att både Österrike 3,45 (Unibet) och Tyskland 1,90 (Svenska Spel) är spelvärt i?kväll. I norrettan tror jag Vasalund tar snabb revansch trots att duon Dimitriadis/Magnusson är avstängd. Vasalund har en bred trupp och har fin chans mot Brage till 2,10 hos Nordicbet.

DAGENS AVSLAG

När det inte handlar om rena matchspelsmöten ska man passa sig för att lira headar på golf. I dag finner jag inget spelvärde på Tiger Woods till 1,60. Tigern återkommer efter sin knäoperation. Svårbedömd form. Avstå!

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Med sin startsnabbhet avgör 1 Harpers Joker loppet redan i starten. Att han dessutom kapacitetsmässigt är överlägsen sina konkurrenter gör saken ännu enklare för ingen kommer att utmana Dan-Åke Olssons kanon, varken från start eller till slut i V65-2.

DAGENS DRAG

Inte en enda seger på årets fem starter är facit så här långt för 9 Mighty Value i V65-6, DD-2. Han har inte varit dålig utan det har snarare handlat om oflyt, som senast när han satt fast in i mål. Nu har han ganska bra ryggar i starten och löser det sig vinner han.

DAGENS AVSLAG

1 Bilbo AU kommer från ett formstarkt stall och har presterat bra på slutet. Han blir hårt spelad men han kommer att bli överflyglad från start och sen är det kört för honom i V65-6, DD-2.

LARS ÅGREN

DAGENS SÄKRA

1 Harpers Joker (V65-2) var toppfin när han vann Fyraåringseliten på Solvalla senast. Han höll enkelt ledningen då från samma läge som nu och avslutade hör och häpna med 07,5 sista halvvarvet! Ingen tar en längd på honom när bilen släpper här och han går knappast att slå.

DAGENS DRAG

10 Alsaghir Pasha (V65-3) har varit riktigt bra på slutet. Näst senast gjorde han en bra upphämtning efter tidig galopp bakom V75 vinnaren från i lördags Ottens Vigo. Björn Goop upp nu. 6 Blend A Coktail (V65-4) har ett intressant läge och med lopp i kroppen kan hon slå till.

DAGENS AVSLAG

4 Courage Pay (V65-1) blir säkert favorit i det här på papperet öppna loppet. Han var rejäl vid segern men senast galopperade han bort sig direkt. Nu har han ett snävt fjärdespår i volten och han bör garderas.