”Real Salt Lake testas”

Sandebäck om dagens drag – här är alla spel

SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Sunnanå har spelat bra fotboll på slutet men har inte haft marginalerna med sig. Har inkasserat tunga uddamålsförluster mot Umeå IK, Göteborg och Bajen. Senast var laget nära att ta poäng mot serieettan Linköping. Nu väntar ett svagt Umeå Södra. Ettan till 1,50 är ett bra spel!

DAGENS DRAG

Sunnanå är dagens bästa spel. Jag är också inne på att Spaniens ”reserver” vinner över ett uddlöst och deppigt Grekland. Går att spela till 1,80 (Expekt). Brukar inte spela på MLS-lagen. Men i natt kan Real Salt Lake testas till 1,75 hos SvS. Gästerna har en hel del problem.

DAGENS AVSLAG

Jag spelade på Göteborg senast. Laget spelade ut Bajen – men föll ändå med 3–1. Märkligt. Nu kan revanschen komma för Lotta Schelin och kompani. Hur som helst så är en tvåa på Linköping till 1,50 (SvS) inte spelbart!

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

3 Ryan Trot (V64-1) är Sveriges startsnabbaste häst och ska försöka leda hela vägen över 1?140 ­meter.Låter som en ”helt okej” uppgift. Honom spikar vi såklart. 5 Gordonia Dag (V64-2) var mycket bra senast som tvåa efter att han tagit över mitt i loppet. Honom spelar vi.

DAGENS DRAG

2 Greger the Great (V64-3) får ni absolut inte missa. Han är i knallform och körs nu av Björn Goop. Ger favoriten Duplex en match! 9 Between the Sheets (V64-4) spurtar alltid sylvasst. Passas. 8 Domino Eson (V64-5) flög fram efter sen lucka på V64 senast. Läget är svårt men han är en luring.

DAGENS AVSLAG

2 Magic Wind (V64-2) är en bra häst som visat full form den senaste tiden. Men nu möter han ett gäng bra hästar och att han är stor favorit känns inte alls motiverat. Honom garderar vi såklart.

ANDREAS GILLBERG

DAGENS SÄKRA

Inget står på spel men även ett reservbetonat Spanien med spelare som Cesc Fabregas i spetsen bör avfärda EM:s sämsta lag – Grekland. Ersättarna vill också visa att de ska in i startelvan. Spanien blir dagens säkra.

DAGENS DRAG

Väljer specialspelet Quattro, där Sverige till odds 2,25 ska vinna eller spela oavgjort samt att två eller färre mål görs i matchen mot Ryssland. Sverige kan spela på resultatet och lär inte gå på tokoffensiv.

DAGENS AVSLAG

Ryssland är knapp favorit, men defensivt starka Sverige bör klara minst en poäng. Och vem vill sitta med spel mot Sverige i en match av denna kaliber? Ryssland blir dagens avslag.