”Bra spelvärde på Bajens talanger”

Sandebäck om dagens drag – här är alla spel

SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Norrköpingslaget Sleipner är troligen för bra för division 2 med spelare som Sunday Eyenga, Pagguy Zunda och Micke Andersson. Nu återkommer dessutom duon Mohammad Tadayon och Calle Svensson från avstängning. Ska ha toppchans hemma mot Nybro: 1,25 (Ladbrokes).

DAGENS DRAG

Det finns en hel del roliga drag i kväll. Jag spelar åter på Bajens talanglag – Hammarby TFF. Laget spelar en underhållande och offensiv fotboll. Bra spelvärde i 2,00 mot Rynninge. Med mindre insats testas även på Linköping (3,10), Heby (1,90), BP (2,25) och Markaryd (1,80).

DAGENS AVSLAG

Serieettan Mellerud har 20 poäng mer än jumbon Lärje/Angered. Trots det spelar jag inte tvåan till 1,25 hos SvS. Varför? Markus Svensson som gjort 11 (!) av lagets 18 mål är avstängd i kväll. Jag avstår.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

V65 i Kramfors på Dannero och redan i den första avdelningen hittar vi dagens klara, 1 Crown Kemp. Den Robert Bergh-tränade hästen behåller ledningen från start och sedan ser jag ingen i fältet som vill/kan utmana och därmed är segraren klar.

DAGENS DRAG

De två som var före 6 Crusetta senast var långt före men å andra sidan finns det ingen i dagens lopp som håller deras kvalitet. Hon fick ett perfekt smyglopp och vann klungspurten och säkert kan hon skrälla med en resa i rygg på ledaren och lucka på upploppet i V65-5, DD-1.

DAGENS AVSLAG

Normalt när det är kallblodslopp är alltid J-O Persson med i striden och med 3 Lome Kongen i V65-4 har han en riktigt bra häst men en av mina favoriter, 1 Nordgubben, tar ledningen och då är Lome Kongen chanslös.

ANDREAS GILLBERG

DAGENS SÄKRA

Inget känns riktigt säkert inför första EM-kvartsfinalen Portugal–Tyskland, men jag förväntar mig ändå ett kampfyllt ställningskrig inledningsvis. Att första målet i matchen görs i minut 28 eller senare blir dagens säkra spel till oddset 1,75 gånger pengarna.

DAGENS DRAG

Stora spelare brukar träda fram i stora matcher brukar det heta, och här kommer Miroslav Klose i Tyskland att kliva fram. Dagens drag från EM-fotbollen blir därför Klose som första målskytt till odds 8,00. Grattis ni som följde tipset Andrea Pirlo till 17 gånger pengarna i tisdags.

DAGENS AVSLAG

Portugal spelas som favorit i kvällens match, men är det något alla känner till är det att aldrig räkna bort Tyskland när det gäller fotbollsmästerskap. Spel på Portugal som vinnare blir dagens avslag.