”1,95 på Kroatien – mycket spelvärt”

Sandebäck om dagens drag – här är alla spel

SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Jag tycker bara det finns ett vettigt spel i?dag – Kroatien. I övrigt är utbudet iskallt – det är bättre att fira midsommar än att stå och hänga i spelbutiken och lira på golf/irländska ligan. Säker vinnare? Finns ingen. Bäst chans? Troligen Cork till 1,40 (Nordicbet).

DAGENS DRAG

Jag blev mycket imponerad av Kroatiens mäktiga spel mot Tyskland. Högt tempo i 90 minuter – jag tror inte alls att turkarna hänger med nu. Turkiet har haft maximalt med tur i det här mästerskapet – men nu tar sagan stopp. Ettan går att spela till 1,95 hos ­Expekt. Mycket spelvärt.

DAGENS AVSLAG

Det är en sak att lira på golf när det handlar om Majors. Men när SvS nu försöker få oss att spela på Travelers Championship så säger jag nej tack. Kan vara bättre att dra en lott i midsommarfirandets tombola i stället.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Två raka segrar är facit för 11 Redford Tuna sedan han kom i Åke Svanstedts träning. Han har dessutom varit väldigt imponerande vid de segrarna och om det är barfotabalansen som gjort det vet jag ej men oavsett det rundar han alla i V65-4 idag på Årjängstravet.

DAGENS DRAG

Årjäng och Björn Goop brukar vara en bra kombination, många segrar blir det. Bakom 3 Finish First (V65-5, DD-1) blir han inte favorit men jag tror att han kan skrälla. Får han en resa i rygg på ledaren eller andra ut är det inte omöjligt att Goop lurar Finish First att bli just, first.

DAGENS AVSLAG

4 Linde (V65-6, DD-2) har 20 meter tillgodo på sin tuffaste konkurrenter men jag tror inte att det räcker. Han imponerade inte senast och verkar mer stark än speedig så när tilläggshästarna kommer farande hinner han inte med.

GLENN STRÖMBERG

DAGENS SÄKRA

Kroatien–Turkiet, under 2,5 mål. Jag förutsätter att Turkiet kommer att inleda matchen sedvanligt defensivt och att Kroatien också kommer att ha respekt för turkarna efter Nihats mål mot Tjeckien. 1,65 hos Expekt på att det inte blir tre mål eller mer totalt i matchen är taget.

DAGENS DRAG

Kroatien var en av mina största outsiders före EM och nog har laget infriat förväntningarna. Ett mycket tajt och svårslaget lag med tekniska och taktiska spelare. Turkiet kommer att ge kroaterna en tuff match men till slut avgör Kroatien före full tid.

DAGENS AVSLAG

Inget gult/rött kort. Vi kan räkna med tuffa bataljer inte minst på mitten och jag skulle vilja ha minst 35 gånger på att det inte blir något kort alls i matchen för att över huvud taget överväga att spela. Inte runt 18 gånger.