Bästa spelet: São Paulo

Sandebäck om dagens drag – här är alla spel

SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Ytterligare en lugn speldag. Du missar inte mycket om du låter bli att stressa till spelbutiken. Troligaste vinnaren är nog FK Riga i Intertotocupen hemma mot isländska Fylkir. Gästerna har tre raka förluster i seriespelet hemma på ön och brukar vara tamt borta. Etta till 1,45 i odds (Expekt).

DAGENS DRAG

Jag hittar som sagt inte mycket av spelvärde i dag. Bästa spelet kan São Paulo FC vara till 1,60 hos Unibet. Storlaget har kommit igång bra efter en risig start på ligaspelet – har två raka segrar och 9–3 i målskillnad. Det mot två topplag i tabellen. Har god chans hemma mot Sport Recife.

DAGENS AVSLAG

Jag är inte alls imponerad av den finska ligan. Allsvenska bänkspelare är stjärnor i Veikkausliigan. När nu TPS Åbo spelas ned till 1,60 i odds borta mot Nordirländska Lisburn Distillery så drar jag i handbromsen.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Giganten bland treåringarna förra året var 4 Sahara Dynamite, både Kriteriet och Breeders crown vann han. Med årsdebuten, som han förstås vann, avklarad närmar han sig formtoppen. Han möter bra motstånd i V65-1 i Rättvik men oavsett det vinner han, som vanligt.

DAGENS DRAG

11 Bruschetta i V65-5, DD-1 var inte märkvärdig i årsdebuten men i dag är hon mycket bättre. Förra året var hon bättre än 6 Ninotchka och 9 Ila Dimanche men hon har ett sämre läge än dem. Hade man bytt kuskar på hästarna hade säkert Bruschetta varit mer spelad, men det tackar vi för.

DAGENS AVSLAG

1 Shakira Trot var bara bäst när hon tog ner favoriten Zenta Palema på V75 i Östersund. I dag har hon lottats till innerspår bakom bilen i V65-5, DD-1, men det passar inte henne och jag ­räknar bort henne på mitt system.

GLENN STRÖMBERG

DAGENS SÄKRA

Ryssland har spelat väldigt underhållande och med en enorm fors i offensiven. Spelet påminner om den holländska totalfotbollen men nu ställs Hiddinks ryssar mot ett lag som kan detta ännu bättre. När Holland nu har fått fart på målskyttet är det väldigt svårt att inte se laget besegra Ryssland.

DAGENS DRAG

Holland–Ryssland, över 2,5 mål. Jag har mycket svårt att se att detta kommer att bli en målsnål match. Det handlar om två anfallsglada lag med massor av målfarliga spelare så 2,05 hos Expekt på minst tre mål i matchen är taget varje dag i veckan som dagens drag för min del.

DAGENS AVSLAG

Hur mycket än Ryssland imponerade mot ett svagt Sverige skulle jag vilja ha ett något bättre odds på laget för att överväga spel mot starka Holland.