”Stark motivationsetta på Mali i VM-kvalet”

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Ganska tamt utbud även i?kväll. Finns inga riktigt bra ”banker” – men Guinea (1,57/bet365) och Mali (1,36/bet365) borde båda ses med bra chans i det afrikanska VM-kvalet. Två starka motivationsettor.

DAGENS DRAG

Gute gjorde en stark match senast och är på uppgång. Nu har laget en perfekt uppgift – Panellinios hemma på ön. Gästerna har tung trio avstängd; Billy Stavropoulos, Dimitrios Apostolou samt skyttekungen Patrick Pupparo (7 mål). Ettan spelas till 1,75.

DAGENS AVSLAG

Nykomlingen Ersboda gör det bra i fotbollstvåan. Är 1,70-favoriter i dag mot Syrianska Botkyrka. Jag tycker oddset är för lågt – Ersboda har flera skador. Se upp för Botkyrka!

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

2 Don Ariel (V75-2) är den bästa spiken i Kalmars ursvåra omgång. Olle Goops nyförvärv var strålande bra i Sverige-debuten. Det var i och för sig en seger som togs i billig konkurrens, men intrycket var mäktigt och sånt går jag alltid på.

DAGENS DRAG

1 Vulcan Sun (V75-6) har jag gått och väntat på. Han var senast ute i ett V75-lopp i Rättvik och efter en resa i kön avslutade han blixtsnabbt över mål. Med klaff vinner han det är loppet lätt. 9 Skogans Joker (V75-3) var toppbra senast men fick ge sig. Stormvarning!

DAGENS AVSLAG

4 Allez Rhode (V75-4) är klar favorit. Hon har gått bra på slutet men spår fyra över stressiga 1?640 meter med voltstart har fällt bättre hästar. Hon ska med på kupongen men bara som en i mängden.

JÖRGEN SPARREDAL

DAGENS SÄKRA

Vasalund brukar ha lätt för Umeå FC och vann båda mötena under förra säsongen. Nu möts lagen på nytt och då Vasalund har hemmaplan tror jag inte att trenden bryts. Bra chans till en ny Vasalundsseger.

DAGENS DRAG

Statistiken talar verkligen för Italien då man inte förlorat en slutspelsmatch mot Spanien på 88 år. I sann Italien-anda har man tagit sig vidare utan att imponera. Nu är det dock skarpt läge och jag spelar på att Italien går vidare till semifinal till 2.00 hos Bet365.

DAGENS AVSLAG

Gröndal leder Division 1 norra och är storfavorit mot Falu FK. Laget har dock haft en hel del tur på slutet och stjärnan Rabi Youssef är tveksam till spel. Favorit i fara till ett för lågt odds.

(Jörgen Sparredal är marknadschef på bet365).