”Valsta har toppform”

Sandebäck om dagens drag– här är alla spel

SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Spelmässigt är det här ­ingen höjdardag.

Linköpings FC börjar nog bli lätt slitet nu – men laget har inte råd att tappa poäng borta mot nykomlingen Umeå Södra. Tvåan kan spelas till 1,12.

DAGENS DRAG

Jag hittar ytterst lite av spelvärde – ett kul drag kan dock cupdödaren Valsta Syrianska vara. Valsta har toppform och möter nu ett Östersund som har tre bra spelare borta. Tvåan spelas med låg insats till 3,05. Grindavik är spelvärt till 1,72.

DAGENS AVSLAG

Fluminense spelar på torsdag retur i Copa Liberatadores-finalen – Syd­amerikas Champions League. Har matchat b-laget i serien – gör nog så igen. Men 1,90 på Botafogo är för lågt!

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

V65 med Forus Open samt bra ramlopp. I V65-4 är det debut för franske lång­kubbaren 14 Milord de Melleray hos Lähdekorpi. Visst kan det påverka att han bytt miljö men jag räknar med att flyger förbi det här gänget ändå

DAGENS DRAG

Spåret hade kunnat vara ­lite bättre men jag tror att 6 Digger Crown ändå har en bra chans att komma ner i en bra position i V65-6, DD-2. Det kommer att bli körning i Forus Open och då får Digger Crown chansen till slut, det fick han inte riktigt i Boden.

DAGENS AVSLAG

2 Going Kronos och 5 L’Amiral Mauzun (V65-6) är två av huvud­favoriterna i Forus Open men jag tror inte att de ­gillar de snäva kurvorna. Tror därför att de kommer bort.

GLENN STRÖMBERG

DAGENS SÄKRA

Tyskland–Spanien 2. Jag tippade Spanien som vinnare före EM. Spanien har ett homogent, bra lag där försvaret överraskat mycket på mig. Mittfältet är välkomponerat och Casillas är en av världens tre bästa målvakter.

DAGENS DRAG

Schweinsteiger att varnas (gult eller rött). Odds 3,30 hos Expekt. Jag tror att det kommer att bli en het final och Schwein­steiger kommer att bli påpassad. Han springer och fläktar och far – och förr eller senare kommer han att få ett kort.

DAGENS AVSLAG

Inget gult/rött kort. 14,00 odds hos Expekt. Då detta blir en tuff batalj räknar jag kallt med ett ­antal varningar så jag ­skulle vilja ha ett mycket högre odds för att överväga att spela det.

ARTIKELN HANDLAR OM