”Sveriges U21 ser riktigt intressant ut”

Sandebäck om dagens drag – här är alla spel

SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Emma Green håller en nyttig form, men är ändå ständigt ett par höjder under rutinerade ukrainskan Vita Palamar. Vita slog Emma i OS och i den senaste Golden League-galan – nu tar hon tredje raka ”segern” i deras inbördes möten. Svenska Spels 1,45 funkar helt okej.

DAGENS DRAG

Sveriges U21-landslag ser numera riktigt intressant ut och flera av spelarna har nyckelroller i sina klubblag. Som MFF:s Toivonen, KFF:s Elm, Elfsborgs Bajrami och IFK:s Wernbloom. Polen kommer på besök och det laget har inte alls samma vassa material. Etta till runt 1,75.

DAGENS AVSLAG

Jag har varnat för träningsmatcher i hockey tidigare – och gör så igen. Jag spelar inte på Timrå till runt 1,60 i odds. När matcherna inte tas på allvar av någon kan det sluta precis hur som helst. Vänta in Elitseriepremiären...

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Jag tycker att 3 D.J.Seabrook gav sig väl enkelt senast med tanke på att han hade fått spatsera som han ville i ledningen. Lugdunum som tog ner honom är ingen dålig häst och när det nu handlar om ”Norrlands” konkurrens räknar jag med spets och slut för 3 D.J.Seabrook i V65-6, DD-2.

DAGENS DRAG

Det är inte många gånger man kommer få över två gånger på Frölunda i vinter, men i dag får man det i semifinalen mot Djurgården i Nordic Trophy. Jag har varnat för spel på NT förut men nu är det slutspel och då blir det allvar. Dif saknar Ölvestad och Eklund medan Frölunda ”bara” saknar Fabricius.

DAGENS AVSLAG

6 Vekas Ingo i V4-4 på ­Jägersro har inte startat på ett tag och har ett spår som är lite väl långt ut bakom vingen. Med flera starka motbud ser det inte bra ut för Vekas Ingo som vi bara bevakar för framtida spel.

MATTIAS KARLSSON

DAGENS SÄKRA

Jägersros stora travhelg med V75 i morgon och Derbyt/V65 på söndag inleds i dag med V4 och V5 och en hästauktion signerad Lutfi Kolgjini. Ta ställning direkt i V4-1 för 6 Foolex. Från V75 till V4 – här är motståndet enklare, och han tar sig förbi 5 Firmin de Socoa i starten.

DAGENS DRAG

I V4-4 tror vi på en häst från bakspår på kort distans. Vaggerydamatören Kent Knutsson står för kvalitet och välpreparerat. Efter en trist inledning på året har 10 Time de Luxe hittat formen. Senast på Åby rundade han alla efter en galopp i starten på den aktuella distansen.

DAGENS AVSLAG

2 Chimall T.T. i V4-3/LD-2 har tre raka segrar, men Kalmartränaren och kusken Fredrik Perssons fyraåriga valack har lite svårt att hålla ordning på benen och det finns alltid risk för galopp. Garderas.