”Spelar vidare på Syrianska”

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Jag spelar vidare på Sveriges bästa division 1-lag – Syrianska. Har en perfekt uppgift när Falun kommer på besök utan sin skyttekung Bernhard Nyström, 10 mål. Etta till 1,33 (Ladbrokes). Sleipner spelas till 1,20 (Expekt).

DAGENS DRAG

Det finns många starka favoriter – men desto färre bra drag. Nybro IF kan vara värt en liten peng. Laget slåss för nytt kontrakt och har få avbräck mot ett omotiverat Nyköping. Gästerna saknar vasse mittfältaren Rasmus Östlund. Etta till 2,85 (Ladbr.).

DAGENS AVSLAG

Mabi är ett lag som har en väldigt hög högstakapacitet – men är mycket ojämnt. Är nu nedtryckt till 1,80-favorit mot ett stabilt topplag som Carlstad United. Det oddset är inte spelbart.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

När spårlottningen till stoderbyfinalen avgjordes blev loppet kört för alla utom 3 Bobtail (V65-5, DD-1). Hon har inte lyckats i en stor final än men nu är det upplagt för seger då hon i försöket visade toppform. Den lär hålla i sig.

DAGENS DRAG

4 Sahara Dynamite i V65-6, DD-2 har varit den stora dominanten i den här kullen men när han inte varit med är det 10 Dust All Over som tagit över befälet. Det var många hästar som imponerade i försöken till Derbyt och det gynnar Dust All Over.

DAGENS AVSLAG

3 Beauty Concrete i V65-3 fick ledningen senast på Solvalla precis som vid hennes V75-seger men på Valla lämnade hon alldeles för enkelt. Även om hon lottats till bra läge ser jag henne inte som en vinnare.

MATTIAS KARLSSON

DAGENS SÄKRA

Jägersros stora travhelg fortsätter med V65 och den stora finalen Derbyt. Spiken i V65-omgången hittas i V65-5/DD-1 som är Derby­stoet. Det är äntligen dags för Stig-Eriks 3 Bobtail att lyckas

DAGENS DRAG

Årets Derbyt (V65-6/DD-2) ser riktigt jämnt och starkt ut, ett av de bästa någonsin. Läget är perfekt för Roger Walmanns 10 Dust All Over med Örjan Kihlström då hästen inte trivs att vara med där framme. Skorna rycks och speeden biter bra.

DAGENS AVSLAG

Visst är Lutfi Kolgjinis 11 Turnaround den bästa hästen i stayerloppet (V65-1), han är stark och har gott om V75-rutin. Men det är första gången han travar tre varv och han står på 40 meters tillägg. Garderas.