”Israel spelas till 2,15”

Sandebäck om dagens drag – här är alla spel

SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Efter gårdagens trista utbud ser det mycket mer intressant ut i kväll. Det finns flera bra banker. Behövs det trippelvirke så plocka med Schweiz (1,05) hemma mot Luxemburg. Spanien tappar inte poäng mot Armenien till 1,10 (Ladbrokes). Ryssland bör slå Wales till 1,33 (Ladbrokes).

DAGENS DRAG

Moldavien har inget märkvärdigt landslag och i premiären såg endast 4?300 personer när laget föll ­hemma mot Lettland. Nu kommer betydligt vassare Israel på besök och jag tror på en ny förlust. Israel med Liverools Yossi Benayoun är ett bra spel till 2,15 (Nordicbet).

DAGENS AVSLAG

Trist att behöva ge avslag en sådan här kväll. Det finns dock några favoriter som jag avstår spel på: Turkiet (1,50) och Rumänien (1,05) ska givetvis vara tunga favoriter, men jag väljer ändå att passa.

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

3 Maharajah i V64-1 är förstås den givna banken på Solvalla i kväll. Han är kort och gott en jättetalang och förlorar bara om han är sjuk. 4 Adrian Chip (V64-2) är i stort sett lika stenklar. Robert Berghs amerikanske flygmaskin ser hemskt bra ut nu och här handlar det om spets och slut.

DAGENS DRAG

Oj, jag har många! Kraftig underskattade 8 Iritza Gel i V64-3 är i knallform. 8 Joli Bai i V64-4 gick utvändigt ledaren i gulddivisionen senast och höll strålande, streckad på fem procent. 5 Lage (V64-6) är kvällens dunderdrag. Han har gått mycket bra på slutet och är värd en vinst. Liras!

DAGENS AVSLAG

9 Bamse Gema (V64-3) har bra chans att vinna, jag skrek ut honom i gårdagens tidning. Men då kunde jag aldrig ana att han skulle bli stor favorit. Det är inte motiverat och jag avstår från att spela honom.

MARCUS KÄLLBERG

DAGENS SÄKRA

Makedonien ska inte övervärderas på den rättvisa vinsten mot ett försvagat och uddlöst Skottland i lördags. Holland är en klart tuffare uppgift och 1,50 på tvåan duger för spel. Albanien är klassen bättre än Malta och även Bosnien har toppchans hemma mot Estland.

DAGENS DRAG

Chile var utan chans mot ett bra Brasilien i lördags men laget är vanligtvis starkt hemma i Santiago och bör ha god vinstchans mot ett Colombia som inte övertygade mot Uruguay. Portugal saknar Ronaldo och till höga 7,00 (Betsafe) är Danmark värt ett litet chanslir.

DAGENS AVSLAG

Azerbajdzjan är inte klasser bättre än Liechtenstein vilket oddssättningen antyder och ettan till låga 1,35 kan vara en riktig fälla. Även Grekland är alldeles för stor favorit i sin svåra bortamatch mot Lettland.