”Inleder inte med två raka poängförluster”

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Vilken härlig speldag. Bästa säkraste spelet? Real Madrid. Inleder inte med två raka poängförluster. Slår nya Numancia enkelt. Odds: 1,25. Göteborg slår Umeå Södra till 1,35. Mjällby har god chans till 1,75.

DAGENS DRAG

Öster har toppform och är på väg att ta sig tillbaka till Superettan. Nu väntar Trollhättan i en ren seriefinal hemma på Värendsvallen – jag tror stenhårt på Öster. FCT har ett mycket tungt avbräck då mittfältschefen Per Eriksson är avstängd. Ettan ger goda 2,00!

DAGENS AVSLAG

Jag hittar inget klockrent avslag. Däremot så hoppar jag helt över spel i mötet på Söderstadion. Hammarby mot Kalmar FF känns vidöppet. Avstå spel är troligen det bästa...

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Det är annorlunda förutsättningar för 8 Pine Brook jämfört med senast då han vann efter en smygresa. Nu står han på tillägg, är påpassad och kommer att få jobba hårt själv. Jag tror ändå inte att det är något problem

DAGENS DRAG

Från att ha varit het i mer eller mindre varenda start har det varit trögt för 6 Arnies Super Fly i V5-5 på Hagmyren. Springspår passar bra för en häst som inte är jätteexplosiv den första biten. Med det extra ­anloppet kan han ta ledningen och då hinner övriga inte med till slut.

DAGENS AVSLAG

Elfsborg, Kalmar och Helsingborg är alla inblandade i allsvenskans toppstrid och har bortamatcher när serien drar i gång efter VM-kvalmatcherna. Omstart innebär alltid problem och jag varnar för övertro.

MARCUS KÄLLBERG

DAGENS SÄKRA

Real Madrid gör inte bort sig igen och ettan mot Numancia är en stark bank. Polska Górnik Zabrze är bättre än de visat hittills och lär tända till med meriterade Kasperczak som ny tränare. 1,70 (flera bolag) mot mediokra Piast Gliwice är bra

DAGENS DRAG

Ålesund och Lilleström är två kul drag i Tippeligaen. Ålesund lär få ett lyft av tränarbytet och har viktiga Aaröy och Arneng åter. 3,65 (Pinnacle) mot Ham-Kam lockar. Molde är försvagat och 2,92 (Pinnacle) på Lilleström är intressant. Espanyol och Lecce är också spelvärda.

DAGENS AVSLAG

Juventus vilar förmodligen flera ordinarie med tanke på nästa veckas CL-match mot Zenit. Udinese såg bra ut i premiären mot Palermo och lär ge Juve tufft motstånd. Ettan till låga 1,50 känns vansklig.