”Leksand piskar enkelt Troja hemma i kväll”

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Vi har en superhet spelkväll framför oss. Säkraste vinnaren är Real Madrid hemma mot vitryska Bale Borisov. Expekt bjuder på 1,12. Leksand piskar enkelt Troja hemma till 1,12 (Centrebet). Celtic har mycket fin chans hemma mot ett formlöst Ålborg till 1,53 (Ladbrokes).

DAGENS DRAG

Mora har tappat massor av spelare, men har ändå ett slagkraftigt lag med spelare som Robert Kristan och Greger Artursson. Bör slå ett svagt Huddinge. Odds: 1,80. Västerås vinner borta mot Nybro, som inte glänst på försäsongen, till 1,80. Porto möter Fenerbahce i rätt läge. Odds 1,75.

DAGENS AVSLAG

IFK Göteborg trycks ned till 1,75-favoriter hemma mot Halmstad. Jag tror IFK har söndagens cupfinal mot Kalmar FF i fokus. Dessutom så saknas centern Pontus Wernbloom. HBK är inte alls ofarligt. Jag avstår.

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

6 Big Nevada (V64-4) är ingen rikskändis precis. Men treåringen med den fina stammen är högkapabel och kommer att låta höra talas om sig, ser det ut som. Senast fick han en mardrömsresa med attack i tredjespår, svar i dödens och nerbackning i kön. Ändå var spurten vass. Den här är väl klar?

DAGENS DRAG

12 Queen Silas (V64-3) chansspikar jag. Hon var strålande senast då hon pressades i spets och stack undan till seger. Streckad på 18 procent. Tjosan! 3 Spitfire Laday (V64-5) är mitt vilda drag på dubbeln i kväll. Hästen är kraftigt på gång och rensar friskt när han spurtar ner allt till 20 gånger.

DAGENS AVSLAG

4 Finish Flyer (V64-6) var visserligen mycket bra senast på V75 då han vann trots en stygg resa. Men nu är motståndet tuffare och att han blivit klar favorit känns tveksamt. Jag chansar bort honom.

PER NICKLASSON

DAGENS SÄKRA

Jackpott i kväll innebär överbetalt, man behöver alltså inte finlira (om man inte vill). 5 Duplex i V64-1 är faktiskt bara andrahandare på det tidiga V64-spelet. Han blir nog favorit till slut, och ska så vara. Med spår innanför värste konkurrenten, Italiano, ser det här bra ut.

DAGENS DRAG

Virago Hebre är min förstahäst i V64-2, men om man garderar denne ska man ha med 15 Jobie Lucky som ser ut att bli totalt bortglömd. 3 Spitfire Laday i V64-5 är värd ett streck i ett mycket jämnt lopp. Han har ingen toppchans men ska inte vara så lite streckad som han tycks bli.

DAGENS AVSLAG

1 Anja Nalan i V64-3 verkar bli favorit. Visst kan hon vinna, men motståndet är betydligt hårdare nu och skulle hon bli mest streckad i loppet känns hon helt ointressant.

ARTIKELN HANDLAR OM