”Lyfter – med Cahill”

Sandebäck om dagens drag – här är alla spel

SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Vi hade en fin spelkväll i går – fem av sex spel gick in. Det ser inte riktigt lika ­intressant ut i kväll. Mest troliga vinnaren är Racing Santander hemma mot finska Honka. Odds: 1,25. Sevilla slår tillbaka Salzburg till 1,28. Feyenoord har fin chans mot KFF hemma på De Kuip. Odds: 1,55!

DAGENS DRAG

Jag tycker att Feyenoord är kvällens bästa spel. Everton är spelbart till runt 1,75 i odds hemma mot Standard Liège. Återkomsten av Tim Cahill lär lyfta lagets spel. Även Napoli (2,15) och Slavia Prag (1,70) är två spelbara ettor till liten insats.

DAGENS AVSLAG

Jag gav rött sken åt Frölundas första match – och gör så igen. Göteborgs­laget var virrigt bakåt och blev överkört av HV i premiären. Jag väntar med att spela på Frölunda till laget är mer samspelt. Pass.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Närmaste vägen till mål är definitivt att ta ledningen och sedan behålla den ­hela vägen hem. 1 Demoiselle B.My i V65-2 har den möjligheten då hon är snabb iväg från start och jag ser ingen i loppet som kan hota henne den första biten och då kommer de ­inte åt henne den sista biten heller.

DAGENS DRAG

Det blev galopp för 3 Yorktown Gunner senast när han var min klara. Det var väldigt oväntat för han brukar inte galoppera men upphämtningen var av bästa märke. Han är ju väldigt snabb den första biten men det är många som är det i loppet så positionerna kommer att bli viktiga i V65-1.

DAGENS AVSLAG

1 Redford Tuna lämnade in totalt på Rommes V75:a. Efter den plumpen vill jag se honom bra igen innan jag ­litar på honom. Det är inte säkert att han kan försvara innerspåret i V5-4 på Åby och det är ytterligare en anledning till att syna.

BOSSE LUNDKVIST

DAGENS SÄKRA

Gamle 9 Nordgubbens satsning i SM på Bergsåker höll inte. Järvsöfaks och Lundsås Emelie blev för svåra den gången. Nu möter Nordgubben ett mer beskedligt gäng och normalt ­sänker han det här sällskapet sista halvvarvet. Spikas i V65-4.

DAGENS DRAG

3 Carmel fick aldrig chansen i Derbyt. Han fastnade i en kall rygg och det loppet glömmer vi. Hästen redovisade fyra ­raka segrar före storloppet. Hamnar kanonen Rune U.S. på vingel från spår åtta bakom bil­vingen vinner Carmel DD-2.

DAGENS AVSLAG

10 Locksley F.H. har siktet inställt på ett staket i resultatraden. Hästen kommer till start med fyra raka segrar i bagaget. Den sviten lever dock farligt i V65-2. Jag tror att den spricker i mötet med flera formstarka hästar.