”Rögle kan testas till 3,00”

Sandebäck om dagens drag – här är alla spel

SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Efter en medioker söndag gick samtliga fyra spel in i går samt även fotbolls-Bomben till 1?097,63 gånger pengarna. En bra måndag – men tisdagen ser inte lika rolig ut. Empoli bör dock vara en stark etta till 1,50 i kväll. Motståndet Modena är svagt och har en duo avstängd.

DAGENS DRAG

Som sagt trots ett massivt utbud av matcher hittar jag inte mycket av spelvärde. Bästa spelet anser jag att Pisa är hemma mot Vicenza till 1,90 (PartyBets). Gästerna har sin målvakt Fortin avstängd. Tungt avbräck. Elfsborg är ett sunt spel till 1,70. Rögle kan testas till 3,00.

DAGENS AVSLAG

Ligacupen är lägre prioriterad än vad svenska cupen är här hemma. ”Arsenals b-lag” är normalt bättre än Sheffield United – men jag spelar ändå inte till 1,25 på ettan. Jag avstår spel på Ligacupen till jag ser startelvorna.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

När jag i senaste starten hade 2 Vekas Ingo som avslag fick jag dumstrut på, han spetsade och vann enkelt. Jag trodde att han behövde ett lopp i kroppen först efter vila, men oj vad fel jag hade. Nu går jag inte på någon luring utan det blir spets och slut i V65-1 på Jägersro.

DAGENS DRAG

V65-4 är ett handicap och där har 9 Junction hamnat väldigt bra till. Innerspår på tillägg kanske inte är det bästa men tittar man på insprungna pengar ska han runda det här gänget. Han är inte helt stabil då han ibland tar sig en galopp men Takter har koll på läget, tar det lugnt och rundar till slut.

DAGENS AVSLAG

Över två gånger pengarna på HV 71 kanske lockar men Södertälje i AXA Sport Center är inte lätt. SSK har inlett bra och är precis som förra året tätt i försvaret. Dessutom har Bjurling i målet varit strålande.

DANIEL LARSSON

DAGENS SÄKRA

9 Junction (V65-4) fick senast dödens på Brioni och det var naturligtvis inte så kul, men innan det har han visat bra form mot mestadels tufft motstånd och just motståndet denna gång är väl lite ihåligare än vanligt. Om inte startspåret ställer till det bör det vara en ganska bra chans.

DAGENS DRAG

14 Nerac de Bougy (V65-6) köptes i början av året på auktion i Frankrike men har inte levt upp till förväntningarna. Här får han säkert inte många blickar på sig, men att han kan springa det syns och nu verkar dessutom stall Axel Jacobsen var på gång. Vi hoppas på bra ryggar och högt tempo!

DAGENS AVSLAG

8 Vitesse Söndervang (V65-1) är bra, men av årets fyra segrar är tre från spets och den fjärde från tredje inner med perfekt lucka. I kväll möter hon dessutom hingstarna vilket hon inte gjort på de sex senaste starterna!

ARTIKELN HANDLAR OM