”Inget värde i Ajax”

Sandebäck om dagens avslag – här är alla spel

SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Nykomlingen IFK Ystad kan få ett svettigt år i handbollens elitserie. Laget började som väntat med en klar förlust mot Sävehof i hemmahallen. Det är inte mycket lättare att möta ett vasst Lindesberg borta ...

DAGENS DRAG

Luleå har gjort det okej utan att glänsa hittills. Har nu en bra uppgift mot ett slitet Rögle på hemmais. Vålerengen kan rädda en usel säsong genom att ta hem cupguldet. Odd hemma bör besgeras.

DAGENS AVSLAG

Ajax möter Utrecht i den holländska cupen i kväll. Hemmalaget ska givetvis vara favorit, men jag tycker inte att oddsen som är ned mot 1,25 är spelvärda. Jag avstår spel helt på det objektet.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Med all respekt för 2 Quarcio du Chene så måste jag bara tro att 8 Wellino Boko vinner V65-4. Vid senaste mötet var det Quarcio som vann, men han har inte startat på ett tag medan Wellino i Derbyt visade att han har toppform.

DAGENS DRAG

I V65-5, DD 1 tycker jag att 7 Pheripherique har en bra uppgift. Han brukar vara ute och testa V75 ibland och är oftast påpassad då han är en bra spurtare.

DAGENS AVSLAG

9 Fisher King i V65-2 är en riktig förbrytare och att spela honom är som att spela rysk roulette. Kapacitet har han men innan han lärt sig tygla sitt humör är han inte spelbar

LARS ÅGREN

DAGENS SÄKRA

2 Louis Chap (V65-1) är en herre som jag gillar skarpt. Näst senast gick han 12 sista rundan och vid segern senast var han överlägsen. Han ser ut att ha mognat mycket på slutet och jag tror att han klarar spåret.

DAGENS DRAG

7 Turbo Tim (V65-2) var riktigt bra när han senast gästade Sverige under Axevallas trippeltrav. Senast i Danmark blev allt fel så den starten glömmer vi.

DAGENS AVSLAG

9 Fisher King (V65-2) besitter förvisso fin kapacitet och bra styrka vilket han visat flera gånger när han skött sig. Han är dock inget säkert kort utan väldigt osäker och gardering är given.