”Efter svag premiär har de spelat upp sig”

Sandebäck om dagens drag – här är alla spel

SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Dagens utbud är mycket tunt – bara sju matcher på menyn. Jag hittar egentligen inget som är värt att lägga sina pengar på. Mest troliga vinnaren är Falun hemma mot nykomlingen Västerås. Falun har sett mycket vasst ut hittills. Ger dock bara 1,45.

DAGENS DRAG

Mora har inte alls övertygat hittills i hockeyallsvenskan – att laget har full pott är målvakten Robert Kristans förtjänst. I kväll tror jag första förlusten kan komma då AIK väntar på Hovet. Efter en svag premiär har AIK spelat upp sig och har vettig chans till tredje raka segern. Odds: 1,80.

DAGENS AVSLAG

Björklöven hade tur i premiären mot Bofors och var inte bra i hemmapremiären mot AIK. Nu väntar en lång resa till Nybro och jag tror att ett favorittippat Löven får problem igen. Nybro är bättre än ryktet. Avstå spel.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Fortfarande obesegrade 1 Västerbo Paradise i V65-4 är dagens klaraste. Han har ännu inte visat botten och det ska bli intressant att se honom möta riktigt vasst motstånd. I dag är det inte och allt annat än seger för Kent Knutssons kanon vore lika överaskande som en jordbävning i Kalmar.

DAGENS DRAG

Det är en väldig blandning av klasser i V65-6, DD-2 där 1 Giant Coger som nog blir favorit står väldigt hårt inne i loppet. Voltstart är de inte så vana vid heller och det kanske ställer till lite problem i starten. I den rusningen är inte 10 Mr Meatball som i stället rusar till slut.

DAGENS AVSLAG

15 hästar bakom bilen och då är det många att runda för 14 OJ’s Nasdaq. Han vann på Solvalla i sin senaste start och gjorde det bra men i trioloppet, lopp 1 Bergsåker så får han svårt att hinna fram.

GERT LENGSTRAND

DAGENS SÄKRA

I V65-4 har jag svårt att gå emot Kent Knutssons stjärna 1 Västerbo Paradise. Hästen jagar sin fjortonde raka seger och jag ser ingen i startlistan som skall kunna hota honom. Omgångens bank. Jag kommer även att chansspika 13 Bring me Cash i V65-2 trots tillägg.

DAGENS DRAG

Från bakspår kan det bli felfri avgång för 10 Scarlet Diablo (V65-5) och då är segerchansen mycket god. Hästen har fart och kapacitet att runda samtliga och Jörgen Sjunnesson brukar ha bra handlag med Untersteiners hästar. Ett kul speldrag som rensar bort en hel del kuponger.

DAGENS AVSLAG

11 Winnipooh Boshoeve (V65-5) har formen på topp men har gjort fyra raka starter över sprinterdistans. Nu är det ett halvvarv längre och det kan tala emot det tyskfödda stoet. Tror inte på seger men ett platsbud är hon absolut.