”Låga 1,55 får rött sken i kväll”

Källberg om dagens avslag – här är alla spel

Foto: ap
SPEL

MARCUS KÄLLBERG

DAGENS SÄKRA

Rennes ser ut som ett starkt spel hemma mot defensivt försvagade jumbon Sochaux. Atalanta har övertygat hemma i Bergamo och ett bortasvagt Lecce utan tongivande Giacomazzi lär få problem här.

DAGENS DRAG

Cagliari spelar allt bättre och har bra vinstchans mot ett Bologna som har stora mittfältsbekymmer. Ett nytänt Recreativo de Huelva och ett formstarkt Real Betis är två intressanta spel i Spanien. Bra odds även på Borås i Hockeyallsvenskan.

DAGENS AVSLAG

Nottingham gjorde en bra match i veckan och är på gång. 1,60 på ett opålitligt Derby finns ingen anledning att röra. Låga 1,55 på Milan mot ett mycket formstarkt Napoli får också rött sken.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

I konkurrensen som 10 Crown Kemp är i dag brukar han vinna även om han då oftast haft spetsläge. I dag måste han anfalla från bakspår men det oroar inte mig för jag tycker att han är huvudet högre än det övriga gänget i V65-6.

DAGENS DRAG

Jag är inte säker på hur 12 Simb Robitaille klarar femtespåret i starten, men det jag är säker på är att han felfri har en jättechans att vinna loppet. En safety start är allt som krävs för att mitt singelstreck i V65-1 ska vinna, så bra är hästen jämfört med övriga i loppet.

DAGENS AVSLAG

Större delen av sin karriär har Nordgubben fått brottats med Järvsöfaks och när han i dag startar i lopp 9, V3-1 på Umåker möter han, förutom Faksen, bara hästar från J-O Persson stall. Chanslös!

MATTIAS WIKDAHL

DAGENS SÄKRA

Mora får svårt att ta sig tillbaka till elitserien i vår. Men man har tillräcklig talang för att slå de flesta lagen i allsvenskan. Som Huddinge som man besegrade med 7–4 borta. Större differens den här gången.

DAGENS DRAG

Faktum är att Oskarshamn inte har varit speciellt bra på hemmais – och Sundsvall har varit helt okej. Men ett Sundsvall på bortaturné (mötte Troja/Ljungby i fredags) bör ha mindre energi än hemmalaget den här gången. 1,90 är taget.

DAGENS AVSLAG

Gif Sundsvall har kniven mot strupen. Frågan är hur man svarar på det? Samtidigt så tänker förstås Örebro inte bjuda på några enkla poäng bara för att man inte har nåt att spela för. Avstå.