”Kollapsen ger extra tändvätska”

Källberg om dagens säkra – här är alla spel

SPEL

MARCUS KÄLLBERG

DAGENS SÄKRA

New York Rangers har inlett säsongen starkt men senast mot Toronto tappade man 2–0 till 2–5 under de sista åtta minuterna. Den kollapsen lär ge extra tändvätska i derbyt mot svaga Islanders. Bremen tar tre nödvändiga poäng mot ett bortasvagt Panathinaikos.

DAGENS DRAG

Toronto föll borta mot Carolina i söndags efter en svag insats av mv Joseph. Laget har annars spelat bra på slutet och man tar nog en snabb revansch på ett skadedrabbat Carolina. Sjachtar Donetsk är högkapabelt i ljusa stunder och oddsen på tvåan borta mot Sporting lockar.

DAGENS AVSLAG

Tjeckien är normalt sett klassen bättre än Slovakien men lagets motivation i träningsmatcherna brukar vara tveksam medan Slovakien ofta tänder till mot ”storebror”. Ettan till låga 1,35 kan vara en fälla.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Galopp på V65 och då blir det V5 på Axevalla där jag hittar dagens klara. Goop-tränade 4 Lindus Key i V5-5 har haft en tung höst med bland annat en del galopper. Här ser det ut att bli spets och då motståndet är behagligt för honom räknar jag med en enkel promenadseger Lindus Key.

DAGENS DRAG

Roma känns iskallt just nu och att det är hemmaplan lär inte hjälpa laget i Champions League-matchen mot Chelsea. Chelsea leder gruppen och har inte släppt in ett mål. Till över två gånger pengarna spelar jag gärna ett lag som är starkt mot ett lag som verkligen letar efter formen.

DAGENS AVSLAG

Panathinaikos har det tufft i Champions League-spelet men ändå gått hyggligt i den inhemska serien. Bremen har alldeles för lågt odds för att det ska vara spelbart för grekerna kommer att vara bättre nu än tidigare.

PER NICKLASSON

DAGENS SÄKRA

Werder Bremen hade målfest hemma mot Hertha Berlin i Bundesliga lördags och spelade bra även vid förlusten mot Leverkusen. Bortasvaga Panathinaikos får svårt att få med sig några poäng hem till Grekland nu när Bremen har häng på andraplatsen i grupp B i Champions League.

DAGENS DRAG

Galopp på V65-spelet i kväll. Jägersro är saxbana för den som har ATG Live och är sugen på att satsa en slant på travet. I V5-5 lär 12 Ex Bore bli bortglömd, men inte av oss som har koll på att han faktiskt är i klart bättre form än raden antyder. Ett kul bud i öppet lopp.

DAGENS AVSLAG

Sporting Lissabon bortaslog Sjachtar Donetsk i förra omgången av Champions League. Men det var ukrainarna som ägde matchen, och de kan mycket väl få revansch i kväll.