”van Nistelrooy avgör stjärnmötet i Madrid”

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Juventus har fått lugn och ro efter sina fyra raka, och knappa, segrar. Men laget har fortfarande en lång skadelista (saknar nio spelare) och jag tror italienarna väger för lätt på Santiago Bernabéu. Ettan på Real Madrid ger fina 1,67 (Unibet). Ruud van Nistelrooy avgör det här!

DAGENS DRAG

Jag tycker flera av oddssättarna har gjort fel när de har gjort ett skadedrabbat H 43 till favorit borta mot Guif. Guif är riktigt starkt hemma och har över 50 procents vinstchans. Betways 2,15 för ettan spelas. Fiorentina (2,50) och Zenit (1,91) testas i en liten CL-dubbel.

DAGENS AVSLAG

Celtic har bara förlorat en av sina elva senaste CL-matcher på hemmaplan. Har ett härligt tryck där och jag tror att gästande Manchester United är nöjt med oavgjort i kväll. Jag spelar i alla fall inte tvåan till 1,60.

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

5 Poppy (V64-4) singelstreckar jag. Olle Goops fina treåring blir allt bättre. Näst senast var hon strålande bra och svepte allt sista 700. Senast höll hon tappert i dödens. 3 Latitud (V64-5) är också en vettig spik i en svår omgång. Han spurtade rappt i tufft gäng senast. Nu leder han runt om.

DAGENS DRAG

3 Rakas (V64-2) är det givna draget i omgången. Per Lennartssons yngling är klart lovande och gynnas kraftigt av att loppet startas med bil. Han lekte sig till seger senast och jag tror på en repris. I V64-6 finns det två roliga rysare att krydda lappen med: 6 Logan Frontline och 11 Scargel.

DAGENS AVSLAG

1 Somvictor (V64-6) chansar jag bort. Han vann senast och blir ganska hårt streckad. Men innerspår bakom bilen är en fälla; han kan inte öppna fort nog och riskerar att bli fast på innerspår.

PER NICKLASSON

DAGENS SÄKRA

3 Latitud i V64-5 är mitt bästa spikförslag i en svår V64-omgång. Hans spurt i hårt gäng senast var av bästa märke. Har han vaknat på rätt sida tar han hand om ledningen, sedan får loppet för min del gärna bli ett sömnpiller. Får Latitud bestämma en bit blir han mycket svårfångad.

DAGENS DRAG

Av det tidiga spelet att döma finns det några mycket streckvärda hästar med i omgången. 3 Access Tooma i V64-1 har bra vinstchans, nio procent i nuläget är ofattbart lite. 7 Persos Gillis i V64-3 är näst minst streckad i sitt lopp. 3 Islay Broline i V64-4 är i grunden en fin häst.

DAGENS AVSLAG

Vet några något som inte jag vet? Så måste det vara, eftersom 7 Intercity i V64-2 är klar streckfavorit på tidiga spelet. Trots att han varit sjuk och motståndet är hårt.