”Toppchans för Real Madrid”

Lundkvist om dagens säkra – här är alla spel

SPEL

BOSSE LUNDKVIST

DAGENS SÄKRA

För den försiktige finns massor i listan att välja bland. Edsbyn, Capiero/Täby, Celje, Wolfsburg, Liverpool, Real Madrid och Barcelona platsar alla i den här rutan. Toppchans för hela bunten, men dubbeln Liverpool Barcelona känns säkrast.

DAGENS DRAG

Trippeln Roma, Wolves och Reading ger över 15 gånger pengarna. Topp­lagen i The Championship – Wolves och Reading – vinner hemma och Roma surfar vidare på den våg som gav seger i Champions League mot världslaget Chelsea.

DAGENS AVSLAG

Välja tecken i Premier League-matcherna Hull–Bolton, Sunderland–Portsmouth och West Ham–Everton känns som att kasta upp en näve sten i luften och sedan tippa vem som landar först i backen. Jag avstår.

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

12 Chimall T.T. i V75-2 har bra chans trots att läget suger. Han har övertygat stort och den senaste segern togs med kraftig mersmak. 10 Excallibur i V75-7 tror jag också stenhårt på. Han vann från spets på V75 senast men känslan är att han är snäppet bättre bakifrån. Med klaff smäller det bara till.

DAGENS DRAG

3 Superior Dust i V75-1 passas tidigt. Hon har mött storfavoriten Steel Pepper i två starter på slutet och visat att hon inte är ett dugg sämre. 7 Adams Hall i V75-3 är mitt miljondrag. Han är på väg mot vårformen och kommer få en fin resa i draget bakom favoriterna. Streckad på var tionde kupong!

DAGENS AVSLAG

5 Senso Unico (V75-4) vann på ett bra sätt på V75 senast. Han kan kanske göra det igen men i det här loppet ska vi jobba bort de betrodda hästarna. Vem som helst kan vinna – favoriten är överspelad.

GERT LENGSTRAND

DAGENS SÄKRA

I jakten på miljonerna tycker jag att 10 Excallibur (V75-7) kan vara ett gångbart singelstreck. Toppfin vid seger senast och formen är bästa tänkbara. Har en vass speed att tillgå och det blir barfota runt om. Körs denna gång av Daniel Olsson och det ser jag enbart som positivt. Det här vinner Excallibur.

DAGENS DRAG

När två träter brukar den tredje komma in i matchen. Och den jag tänker på är 7 Adams Hall i V75-3. Duellen mellan Jaded och Commander Crowe tror jag gynnar Adams Hall. Speciellt om det blir fart på tillställningen och det tror jag det blir. Sen blir det åka av över upploppet och först i mål är Adams Hall.

DAGENS AVSLAG

9 Robin K. (V75-4) kommer att bli flitigt streckad efter fina insatser på slutet. Men nu tror jag han kommer till korta. Från bakspår kan det bli trafikproblem och då tror jag inte han hinner fram i tid. Här tror jag det skräller.