”De vinner enkelt – formen är i zenit”

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Genoa har fem raka segrar på hemmaplan. Formen är helt i zenit – laget borde slagit även Udinese borta senast. Nu är det Regginas tur att vända hem med noll poäng. Odds: 1,55. H 43, Alingsås, och Dalen bara vinner.

DAGENS DRAG

Jag tror inte att Elfsborg bjuder på ett målkalas i eftermiddag – men laget är ändå så pass pålitligt att det maler ned Gefle på bortaplan. Odds: 1,85. TFF har stora skadeproblem och Djurgården vill avsluta snyggt hemma (2,20). Sirius vinner, 1,75.

DAGENS AVSLAG

Det är upplagt för handbollsfest i Ystad i kväll. Men jag väljer att avstå spel på ”storebror” YIF till låga 1,17 mot IFK.Jag finner heller inget spelvärde i Sevilla (1,30). Avstå!

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Juventus möter Chievo på bortaplan och visst, bortavinnare är kanske inte det man söker när dagens klara ska utses, men Juventus SKA bara vinna mot bottenlaget Chievo.

DAGENS DRAG

3 Versace Boko i V5-5, lopp 8 på Solvalla är en kapacitetsfylld häst som kanske inte tjänat de pengar som han borde. Han är gynnad av dagens långa distans och för mig är det ett självklart streck på kupongen som dessutom rensar bra på strecken.

DAGENS AVSLAG

Kalmar FF har redan vunnit SM-guld även om det teoritiskt är möjligt för Elfsborg att gå i kapp. Samtliga spelbolag erbjuder alldeles för lågt odds för bortaseger på de blivande SM-segrarna.

MARCUS KÄLLBERG

DAGENS SÄKRA

Atalanta visade sviktande form senast mot Lecce. Med en diger skadelista samt nyckelspelaren Doni och Valdes avstängda får man det tufft mot ett hemmastarkt Fiorentina. 1,57 på ettan finns hos flera nätbolag.

DAGENS DRAG

Ålborg svarar för tappra insatser i Champions League men det går ut över ligaspelet. Veckans urladdning mot Villarreal lär ha en negativ effekt i mötet mot Bröndby. Bra odds på den tvåan. 3.80 på Bilbao mot ett i år föga märkvärdigt Mallorca testas också.

DAGENS AVSLAG

Sevilla har tre förluster i följd och hämmas fortsatt av en kännbar skadelista. Nu är dessutom anfallaren Luis Fabiano avstängd och och låga 1,30 på ettan är det definitivt inget spelvärde i.