”En riktig fin speldag”

Sandebäck om dagens säkra– här är alla spel

SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Vi har en riktig fin speldag framför oss. Milan (1,22) hade otur ­senast – tappade poäng i 93:e. Tappar knappast poäng hemma mot Chievo. Balrog (1,40), Malmö (1,10) och Sandviken (1,08) bara vinner.

DAGENS DRAG

Det finns många sunda ­vinnare som står i runt 1,50 i dag – men jag hittar desto färre bra drag. Två spel­värda ettor i La Liga är ­Betis och Bilbao. Båda lagen var bra på bortaplan senast och möter nu passande motstånd. Dubbeln ger 4,40.

DAGENS AVSLAG

Nykomlingsmötet i ­bandyns elitserie mellan Örebro och Kungälv känns helt ­öppet. Båda lagen har ­börjat piggt – och jag finner inget spelvärde i 1,80 på ettan. Kungälv kan skrälla. Igen

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

I V65-4 är 6 Västerbo ­Paradise dagens klaraste, inget att spela vinnare på men en spik. Väster­ås vann hemma mot Malmö och för mig var inte det oväntat med tanke på vad som hänt. Nu slår man Sundsvall hemma.

DAGENS DRAG

2 Nellie Vingboons gjorde en gedigen insats senast när hon i ett tidigt skede kördes fram utvändigt om ledaren och sedan åkte ­undan till seger. Hon står bra inne i loppet på pengarna och har bra läge så V65-6, DD-2, kan sluta med seger för Per Fromell.

DAGENS AVSLAG

11 Kenya James (V65-2) är det ofta mycket skrik om när han startar, men han vinner ”aldrig”. Som vanligt är det lång distans när han startar och kanske lite enklare emot, men han vinner inte.

DAVID TANENTSAPF

DAGENS SÄKRA

Udinese spelas till 1,30 hos Svenska Spel. Lagen möttes så sent som i onsdags i cupen. Den matchen slutade 0–0, men i serie A gör Udinese inte samma misstag mot tabelljumbon som ­förlorat alla sina bortamatcher.

DAGENS DRAG

Derbyn är alltid vanskliga men Svenska Spels 2,95 på Lazio är kanonodds på favoriten, där anfallsduon Zárate/Rocchi öser in mål. I Roma är nyckelspelarna Totti och De Rossi tveksamma på grund av skador, de senaste ­beskeden verkar dock positiva.

DAGENS AVSLAG

Irrationella Milan har blandat högt och lågt hela säsongen. Är i form, men ettan till blygsamma 1,15 mot Chievo bör skys som pesten.