”De har kvällens bästa spelvärde”

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Vi har en mycket fin speldag framför oss – hela 65 objekt. Mest spelvärde finner jag i Bofors hemma mot Mariestad. Bofors är på uppgång och 1,55 är taget. Skövde är ett bra spel hemma mot Karlskrona till 1,90. Sandviken, Edsbyn, Tjeckien, och Hammarby bara vinner.

DAGENS DRAG

Villa har flera matchvinnartyper och gjort det spelmässigt bra på slutet. Men oturen har flinat Lidköpingslaget i ansiktet. Nu vänder det hemma mot Broberg till 1,85 (Expekt). Österrike ställer över mängder med spelare. Turkiet (2,37) kan spelas med liten insats.

DAGENS AVSLAG

Nybro Vikings har gjort det bra spelmässigt, men inte fått med sig speciellt mycket på slutet. Jag tror laget kan slita med sig minst en poäng mot Mora hemma i Victoriahallen i kväll. Tvåan till låga 1,70 spelas i alla fall inte.

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

4 Balett Sund (V64-2) är den sunda spiken i omgången. Hon har gjort två starter för Stig H och ser allt bättre ut. Senast var hon fyra i en tuff Breeders’ Crown-final. 12 Jobie Lucky (V64-3) är en fräck lösning i ett annars svårt lopp. Han är stark som attan och över­tygade vid segern senast.

DAGENS DRAG

7 Regisseur (V64-1) avslutade som en demon i debuten för Timo Nurmos senast. Passas nästa gång! skrek vi då… 9 Elliot Hall (V64-4) är fin. Han spurtade snyggt från hopplöst läge senast, bakom Rakas. Med en bättre resa kan han ge favoriten en match. Tokskrällen i V64-6 heter 12 Foreign Life.

DAGENS AVSLAG

7 Quartermaster (V64-6) är en klart bra häst och det är kanske inte så konstigt att han är favorit. Men hästen har varit krasslig sen senast och är knappast i full form. Dessutom är läget inte alls bra.

GERT LENGSTRAND

DAGENS SÄKRA

Jag singelstreckar 1 Don Ariel (V64-1) som vann en säker spetsseger senast efter en dryg månads uppehåll. Det fanns krafter kvar i mål och jag tror att det är spets och slut även i kväll. Ett annat gångbart singelstreck kan 4 Balett Sund vara i V64-2. Bra i BC-finalen senast.

DAGENS DRAG

8 Bull Trap (V64-6) satt fast med gott om krafter senast och formen är det inget fel på. Läget behöver inte vara helt iskallt och hittar Erik Adielsson ut i rättan tid tror jag hästen speedar ner samtliga över upploppet. En kul rensare på såväl V64 som Dagens Dubbel. Får vi åtta gånger pengarna?

DAGENS AVSLAG

Efter två raka segrar på slutet kommer 6 Jumbo Mumbo att bli hårt betrodd i V64-6. Men den här gången åker han på pumpen. Möter tuffare motstånd denna gång och även om han är kvick ut lär han inte stå pall till slut.