”I brist på annat spelas Timrå IK”

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Utbudet är mycket tamt i kväll och det finns inga starka favoriter. I brist på annat drar jag faktiskt fram Timrå IK under den här vinjetten. Laget är på klar uppgång och hade lite oflyt som föll senast. Återfår nu två bra spelare från skada – och har vettig chans mot Luleå till 2,15.

DAGENS DRAG

Linköping kunde strax före tio åka av isen i Schweiz som förlorare i går. I dag går resan vidare – mot Skellefteå. LHC-spelarna borde onekligen känna av den trippen ... Skellefteå har fin form – borde haft två raka segrar – och kan spelas till runt 2,35 i odds.

DAGENS AVSLAG

Brynäs mot Färjestads BK känns som en öppen historia. FBK kunde lite turligt vinna över Timrå senast efter att målisen Jonas Gustavsson åter storspelat. FBK har en hel del skador och känns som en bräcklig favorit.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Det är ingen tvekan om att det är på kort distans som 3 Mutola Bob skördar sina framgångar. Hon var strålande när hon vann på V75 i början av augusti och det här fältet liknar det som hon då betvingade. Här är det spets och slut i V65-4.

DAGENS DRAG

Provar med ett riktigt långskott på Gävles lunchtrav, 11 Jungle George i V4-3, LD-2. Han har ett sorgligt läge och är lite utlämnad till vad övriga gör och det blir säkert lite spår på vägen, men en V75-vinnare klarar av det.

DAGENS AVSLAG

Den forne sprintermästaren, 10 Fantasy Broline har dragit norrut igen efter ett mellanspel hos Svanstedt som inte blev vad man trott. Jag tror inte ett dugg på honom även om nu miljö kan förbättra formen. Chanslös i V65-5, DD-1.

BOSSE LUNDKVIST

DAGENS SÄKRA

11-årige 3 Alex Broline fick äntligen betalt för sin fina form på Umåker senast och jag tror att andra raka kommer i V65-5, DD-1. Hästen är hyfsat startsnabb och mycket talar för att Born to Dance och Fantasy Broline tvingas trava den tunga vägen i kväll om de tänkt besegra honom. Spika Alex.

DAGENS DRAG

Kallblodet 10 Bol Anita brukar alltid tända till under den kalla årstiden. Hon gillar smatterbanor och kan vara ett litet fynd i V65-3 på PEAB-travet. Väderprognosen berättar i skrivande stund om flera minusgrader och Bol Anita är med tanke på detta värd ett litet plats och vinnarspel.

DAGENS AVSLAG

6 Rim Bay Duval rapporteras fin i jobben. Hästen har dock inte travat ett felfritt lopp sedan mitten av september och jag blir inte förvånad om faktorerna stenhård bana och startspår långt ut på bilvingen knäcker hästen i V65-1.