”Borås har fått upp farten”

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Borås har fått upp farten i hockeyallsvenskan. Nyckelspelarna Jens Karlsson och Robin Rahm har hittat formen och ett par bra elitserie­lån gör att laget numera håller hög allsvensk klass. Huddinge slås tillbaka till fina 1,65

DAGENS DRAG

Det går att spela en sund innebandytrippel i efter­middag. ”Bankerna” AIK och Täby kan kombas ihop med draget Storvreta (1,70). Uppsalalaget är nu helt ordinarie och slår nykomlingen Västerås. Olofström (1,90) och Sampdoria (1,70) liras också.

DAGENS AVSLAG

IBF Falun är nedtryckt till 1,60 på bortaplan mot ­Järfälla. Det oddset tycker inte jag speglar chansen för att det ska bli en tvåa. Jag avstår spel helt den här gången.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Nya Björklöven” som Micke Andersson kallar sitt lag har två bra matcher bakom sig, där segern senast mot Malmö säkert satt bra. I dag mot Nybro rider de på den våg som de klev upp på nyligen och då är 1,55 taget.

DAGENS DRAG

Provar med två oddsare i dag när Örebro kör V65:an. 7 Vikens Player har inte gjort många glada men senast såg det bättre ut och han kan vara vinnaren i V65, DD-1.

I V65-6, DD-2, vill jag varna för 10 Just by Myself.

DAGENS AVSLAG

Jag hoppas att vi som betalat för livesändningarna på atg.se får pengarna tillbaka, inte för att den nya sidan är dålig utan av den anledningen att den inte funkar.

HANS ABRAHAMSSON

DAGENS SÄKRA

Mora har väl inte direkt gått som tåget i höst, men jag tror laget kommer att bli bättre och bättre. Skulle bli väldigt förvånad om Mora inte finns med när kval­serien avgörs i vår. Hemma mot bortasvaga Mariestad blir det givetvis seger.

DAGENS DRAG

Precis som Mora har Björklöven hackat rejält under ­inledningen av hockeyallsvenskan. Men fredagens seger mot Malmö gav garanterat självförtroendet en rejäl knuff i rätt riktning. Nybro har inte vunnit på bortaplan den här säsongen och gör det inte i dag heller.

DAGENS AVSLAG

Malmö är klar favorit mot Sundsvall trots att det bara skiljer en placering mellan lagen i tabellen. Allt verkar inte stå riktigt rätt till i Malmö, och jag tror Sundsvall har bra poängchans hemma i Gärdehov