”Fortsätter med avslag på de gula ubåtarna”

Sandebäck om dagens avslag – här är alla spel

SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Det finns några mycket starka ettor i Serie A. Jag tänker främst på Udinese (1,50) hemma mot Chievo och Genoa (1,61) hemma mot Bologna. I Superligan måste Balrog (1,40) ha toppchans mot Västerås.

DAGENS DRAG

Örebro SK har det som väntat jobbigt i bandyns elitserie. Det blir inte bättre av att ÖSK har drabbats av skador. Vänersborg liras till runt 2,20. Siena (2,20), Örebro hockey (1,80) är andra sunda tänkbara spel.

DAGENS AVSLAG

Jag lämnade avslag på Villarreal förra helgen – och fortsätter med det nu. CL-laget är klart slitet och hårt drabbat av skador. Jag spelar ej tvåan mot ett poängtörstigt Huelva. Avstå!

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

4 Oblige Ås vet jag kan öppna fort och därför blev jag lite förvånad senast när hon inte tog ledningen. Nu tror jag att hon laddas för ledningen och då blir hon svårslagen, för hon är van att möta tuffare hästar än de i V65-6, DD-2.

DAGENS DRAG

Med förhandsfavoriten Staro Allentown struken blir det genast en mycket bättre chans för 7 Leading Lantern i V65-1. Han är startsnabb men ska inte köras för spets på full distans men en bra position får han och dessutom såg det ut som om formen var på gång senast.

DAGENS AVSLAG

Med tanke på Oskarshamns starka spel på slutet är oddset på hemmaseger för Sundsvall väl lågt. Sundsvall saknar också sin bästa center, Daniel Olsson.

MATTIAS KARLSSON

DAGENS SÄKRA

Jippi! Efter att ha missat några internationella god­bitar den senaste tiden går det i dag att spela på Europaderbyt hos ATG. Europas bästa fyraåring ska koras på San Siro i Milano. Svenske 4 Sahara Dynamite bara vinner.

DAGENS DRAG

Det går att spela vinnare, plats, trio och tvilling på Europaderbyt hos ATG. Här är en mycket bra trio. Etta: 4. Tvåa: 1,2,3,6,8,9,10. Trea: 1,2,3,6,8,9,10. 42 kombinationer. Franska superstoet 3 Qualita Bourbon är främsta utmanaren.

DAGENS AVSLAG

Jag väljer bort fyra av åtta fina svenska hästar. 5 Iceland, 7 Major Växus, 11 Evidence Ås och 12 Qato Quattro. Trots att Qato Quattro var fyra i svenska Derbyt och att Iceland har fint läge.