– Ettan är en stark bank till 1,25 i kväll

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Partizan Belgrad är redan utslaget från Uefacupen och kommer omotiverat till Sevilla. Hemmalaget är betydligt bättre och mer taggat. Ettan är en stark bank till 1,25 (Betway). Går även att spela på att Sevilla ska vinna matchen med två mål eller fler till 1,70 hos Bet 365.

DAGENS DRAG

Trots ett massivt utbud hittar jag inte speciellt mycket av spelvärde i kväll. Ladbrokes ger 2,05 på att Ole Einar Björndalen kommer före Emil Helge Svendsen i dagens distanslopp. Det oddset går att testa. Andra spelbara: Skövde (1,75) och Asplöven (1,70).

DAGENS AVSLAG

Jag gillar att spela på hockey­ettan. Men tänk på att många lag nu redan är klara för Allettan och har tankarna på det som händer efter jul. Därför avstår jag spel på favoriter som Väsby, Nyköping och Östersund.

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

6 Krångel (V64-5) är ett bra drag, hoppas jag. Han ser ut att vara på väg mot en formtopp. Senast hamnade han illa till i början och backade ner i kön. Men spurten sista 500 var strålande och det var med bra fart han passerade mållinjen som trea. Jag chansspikar och håller tummarna.

DAGENS DRAG

7 Marshland (V64-6) är mycket intressant ikväll. Sonen till Elitloppsvinnaren From Above är ett riktigt råämne som nu börjar hitta stilen på allvar. Senast var han jättefin då han åkte runt allt och vann bombsäkert. Springspåret bör innebära en bra start och sen tror jag att vinstchansen är god.

DAGENS AVSLAG

12 Adrian Chip (V64-6) blir stor favorit trots att han står med tillägg på kort distans. Robert Berghs stjärna har inte direkt övertygat, han blandar och ger, och jag tror att han får svårt att vinna nu.

PATRIK FERNLUND

DAGENS SÄKRA

10 Glittra C.D. (V64-2) var mycket bra på V75 senast och visade fin form. Hon har två lopp i kroppen efter lång vila och borde vara mogen för en seger nu. Hon är stark och tål att gå i spåren under sista varvet. Jag tror hon tuggar ner samtliga under slutrundan.

DAGENS DRAG

3 Midnight Serenade (V64-3) satt fast med rubbet sparat senast och såg mycket fin ut. Det här är en lovande häst som tränaren Stefan Hultman har höga tankar om. Bra spår denna gång och hästen är stark nog att avgöra den tunga vägen. Ett mycket intressant streck på V64-kupongen.

DAGENS AVSLAG

12 Adrian Chip (V64-6) platsar inte på min kupong. Över kort distans är det svårt att plocka in tillägg och jag tror ingenting på Adrian Chip. Det här loppet vinner någon av treåringarna på start. Fördel för superlöftet 7 Marshland.