”Avråder spel på 1,20-ettan”

Sandebäck om dagens avslag – här är alla spel

SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

NHL och engelska Championship är i mitt tycke två av de mest svårtippade ­serierna. I natt gör jag dock ett undantag – och kliver in på Detroit. Svensklaget möter nu Vancouver hemma som kan tvingas att spela med sin orutinerade tredjemålvakt Cory Schneider. Stark etta till 1,80.

DAGENS DRAG

Redbergslid har ekonomiska problem och är inte i harmoni. Lindesberg är normalt mycket starkt i sin hemmahall. Ettan tycker jag är spelvärd till 1,80 (Svenska Spel). I Uefacupen bör motivationen/hemmafördelen tala för Köpenhamn (1,70), Nancy (1,90) och Heerenveen (2,30).

DAGENS AVSLAG

Aston Villa ska normalt köra över slovakiska Zilina, men jag avråder ändå spel på 1,20-ettan. Villa lär rotera friskt i sin spelartrupp och är helnöjt med en ­poäng. Har tidigare i år spelat 1–1 hemma mot Hafnarfjördur …

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

I V65-1 vinner 9 Super Light som är huvudet högre än övriga precis som 4 Stamping är i V65-3. Super Light har vilat sedan SM och möter nu betydligt lättare motstånd. Han har själv nästan tjänat lika mycket som hela övriga fältet. Två klockrena vinnare på Gävles V65:a.

DAGENS DRAG

Jag hade 3 Jungle George som drag även i hans förra start men då nådde han ”bara” fram till ett tredjepris från ett dåligt läge. Framspår den här gången jämfört med senast kommer att vara avgörande i kampen mot segraren senast, Knödden Aubiose, och kampen om segern i V65-5, DD-1.

DAGENS AVSLAG

5 Butterfly Player får ­säkert en hel del streck på sig i V65-1, men att hon ska kunna besegra Super Light tror jag inte mycket på. Hon såg visserligen fin ut senast men hennes vinster kommer mot ston.

PATRIK FERNLUND

DAGENS SÄKRA

4 Stamping (V65-3) fortsätter rada upp segrarna och i kväll blir det en ny. Hästen är mycket stark och rejäl och borde vinna detta lopp från alla positioner. Han möter rätt så enkelt motstånd och det känns som en mycket bra spik på V65.

DAGENS DRAG

4 Blue Rock (V65-6) spurtade piggt efter sen lucka senast och visade härlig form. Bra spår denna gång och skulle Håkan ”Hockey” Eriksson hitta till spets med sin häst får de övriga kämpa för att plocka ner honom.

DAGENS AVSLAG

5 Elvis P. (V65-5) var svag senast och det är frågetecken för formen. Han möter flera formstarka konkurrenter och han känns som en favorit i fara. Här tror jag i stället på 10 Knödden Aubiose som har fin form och var bra senast.