”Oddset på ettan är för lågt i kväll”

Sandebäck om dagens avslag – här är alla spel

SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Utbudet i kväll är mycket tamt – men det finns några starka favoriter. Tänker på Rumänien i handbolls-EM. Laget är gruppfavorit och övertygade i premiären mot Ungern. Nu väntar Frankrike – åter en passande uppgift. Ettan spelas till 1,25, men även hcp-spelet –4,5 mål spelas till 2,00 (Bet 365).

DAGENS DRAG

Gårdagen blev svag – Uefa­cupen är precis som i fjol väldigt svårtippad. Kan bara glädjas över att 1,20-avslaget Aston Villa var precis så ointresserat som jag befarade. I kväll då? Jag spelar på Bomben – i övrigt ligger jag troligen lågt. Bayern München kan spelas till runt 1,70 i odds.

DAGENS AVSLAG

Hittar inget klockrent avslag i kväll – favoriterna ser överlag ganska starka ut. Men jag tycker att ettan till låga 1,40 på Mora hemma mot Borås är lite för lågt. Jag avstår spel helt på det objektet.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

V65 i Dalarna på Rommetravet och förutom 3 Järvsö­faks i V65-4 är det Robert Berghs färska V75-vinnare 4 Juan Carlos i V65-1 som är dagens klara. Bergh har verkligen fått ordning på den här ­talangen och även om det var en hel del galopper tidigare i karriären är jag inte rädd för fjärdespåret.

DAGENS DRAG

Perfekt inne i loppet står 11 Oscarina i V65-5, DD-1, som Jörgen Westholm slänger sig upp bakom i dag. Det har han gjort tidigare så han känner hästen väl och vet att hon kan spurta riktigt bra. Det är inte så många vinnare med i loppet så Oscarina bör ha en bra chans att vinna.

DAGENS AVSLAG

Borås har inte rosat marknaden i år på samma sätt som i fjol och nu har Frölunda tagit tillbaka sina spelare, men oddset på Mora är för lågt för att anses vara spelbart. De har bra vinstchans, men inte i förhållande till oddset.

PER NICKLASSON

DAGENS SÄKRA

Spela vinnare på 2 Marilyn Laser i V4-3 på lunchtravet i Halmstad och vänd sedan kvittot på 10 Fiona Southwind i V65-5 på Rommes kvällstävlingar. Det är en dubbel som bör ge mellan sex och sju gånger pengarna, och den sitter i alla fall var tredje gång = bra spelvärde.

DAGENS DRAG

Med starka V65-favoriter som Juan Carlos, Järvsöfaks (så klart), Fiona Southwind och i viss mån även Lundås Emelie, är det främst i V65-2 och V65-3 man får leta skrällar. Varning för 4 Chateau Neuf i V65-2, samt för 3 Mogas Ebba och 11 B.B.S. Calle i V65-3.

DAGENS AVSLAG

Själv kommer jag att göra ett försök att jobba bort 13 Lundås Emelie i V65-6. Högkapabla Hibo Gumman känns intressant, även Cola Jana Tabac är värd att ta i beaktande.