– Nybro är ett kul chansspel till 3,20

Sandebäck om dagens drag – här är alla spel

SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

HK Malmö mosar alltid ­sina motståndare i hemmahallen. Nu väntar Hästö – och jag tror på en ny klar seger för skånelaget som jagar en elitserieplats. Går att spela till 1,20, men det går även att testa handikappspelet där det krävs att Malmö ska vinna med fem eller fler mål.

DAGENS DRAG

Utbudet i kväll är tunt och det kan vara läge att ligga lågt?... Ett kul chansspel kan Nybro vara till 3,20. IK Oskarshamn har tappat ­sina fyra lån – därav stjärnmålvakten Peter Hirsch. Nybro spelas med liten insats. Två andra vettiga spel: Bournemouth (2,10) och Ottawa (1,70).

DAGENS AVSLAG

Jag finner inget spelvärde i mötet mellan Lugi och Skövde i kväll. Skövde brukar vara numret för stort, men lagen blir jämnare och jämnare. Nu återfår dessutom Lugi en trio från skada. Avstå spel.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Att inte 1 Harpers Joker var bättre än trea senast tar jag inte så hårt för han fick ett lugnt lopp invändigt. Från innerspår missar han inte ledningen och sedan blir det bara en enkel defileringsseger i V65-1 för Dan-Åke Olssons häst tillsammans med Erik Adielsson. ´

DAGENS DRAG

10 Fisher King är lite som Hasse & Tages fotbollsspelare Nisse, ”mycket bra men dum i huvudet”. Efter tre kval hos Ludde skötte han sig senast och att han har kapacitet visade han hos Stig H när han gick felfritt. Vinna eller försvinna är det för Fisher King i V65-2 där han står perfekt inne i loppet.

DAGENS AVSLAG

Jag fortsätter att vara tveksam på 7 M.T.Buffett som startar i V65-5, DD-1. Han är ofta hårt betrodd men vinner sällan, och spåret långt ut bakom bilen gör inte saken enklare, så jag dissar honom på V65-spelet.

DANIEL LARSSON

DAGENS SÄKRA

1 Harpers Joker (V65-1) har haft en bra säsong och tjänat över en miljon kronor. Från samma läge öppnade han för ett tag sedan under­ 1.10 första halvvarvet så förutsättningarna känns som mer eller mindre perfekta. Erik har kört en gång tidigare och då blev det seger. Hela vägen Erik!

DAGENS DRAG

3 Leavebehind (V65-3) har ingen seger i Sverige på sina fyra starter men nu ser uppgiften intressant ut. Näst senast visade han 16,1 sista 2?200 och nu senast sprang han på omöjlige Molar. Bra läge och distansen ­verkar fungera.

DAGENS AVSLAG

2 Koh I Noor (V65-6) kommer med fyra raka segrar från Österrike och gör i kväll sin första start i regi Thomas Uhrberg. Nu ska hon ut och prova det svenska voltstartsystemet. Några (för) bra motståndare finns dessutom.