Mihajlovic vilar nio – då vinner Roma

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Bolognas tränare Mihajlovic har redan tagit ut startelvan till kvällens match i den italienska cupens kvartsfinal. Och han har valt att vila nio av spelarna som startade i ligan senast?... Där­ibland målsprutan Marco Di Vaio. ­Roma måste ses med mycket fin chans på hemmaplan till 1,45.

DAGENS DRAG

Aston Villa lägger all sin fokusering på Premier League och vilar flera av sina stora stjärnor när laget spelar i Hamburg i?kväll. Villas coach O’Neill bryr sig inte vart laget hamnar i gruppen. Hamburg vill betydligt mer och har hemmafördel. Bra etta till 2,15. AIK spelas till 2,00.

DAGENS AVSLAG

Jag vill åter varna för att spela på hockeyettan. I kväll spelas sista omgången i grundserien och få matcher har någon som helst betydelse. Jag lirar inte på lag som Örebro (1,40) eller Valbo (1,75).

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

1 Stamping (V64-4) är inte helt stenklar men det känns ändå vettigt att singelstrecka en häst med fem raka segrar som står ensam på start. Han leder länge – hela vägen, hoppas jag. 8 Boytoy (V64-5) har imponerat i två raka segrar i nygammal regi och måste ha bra chans trots uselt läge. Spikas.

DAGENS DRAG

11 Zergin (V64-3) är inget att hålla i handen. Han är extremt osäker. Men han är också kapabel för klassen och visade härlig form i upphämtningen senast. 9 Timotejs Potter (V64-2) är ett kul skrällbud med senaste loppet på näthinnan. Galopperade då 550 kvar och gick sedan mycket bra.

DAGENS AVSLAG

9 Cassoulet (V64-1) trodde jag stenhårt på tidigare i veckan. Men nu berättar tränare Fredrik B Larsson att hästen varit sjuk sen senast och att formen är tveksam. Jag står därför över spel på henne.

PATRIK FERNLUND

DAGENS SÄKRA

1 Juggle Face (V64-6) var enorm vid den senaste segern på Jägersro. Lutfi Kolgjini har skyhöga tankar om den här hästen och hittar han bara ut från sitt innerspår är det spel mot ett mål. Den här hästen är grym och leker med detta motstånd.

DAGENS DRAG

7 Ludde S.R. (V64-4) har mycket fina fartresurser men galoppen ligger alltid på lut. Perfekt läge med springspår den här gången och skulle Örjan Kihlström ge sin häst ett fint lopp tror jag det kan räcka ända fram till seger.

DAGENS AVSLAG

9 Tranemo Raketen (V64-5) är klart bäst då han är med i främre träffen direkt och från det här läget känns han iskall. Formen är ett stort frågetecken. Här tror jag mer på formtoppade 1 Speed Demon Love.