Fenerbahce blekt i CL – vinner i kväll

Lundkvist om dagens drag – här är alla spel

SPEL

BOSSE LUNDKVIST

DAGENS SÄKRA

Edsbyn och Vetlanda vinner respektive hemmamatcher i bandyns elitserie. 1,05 kan betraktas som en bra ränta av såväl den försiktige som tuffe spelaren. En stenklar dubbel. Alkmaar fortsätter nog också sitt segertåg i holländska ligan. 1,35 ger ettan mot Utrecht.

DAGENS DRAG

Guiza börjar bli varm i kläderna i Turkiet. Hans lag Fenerbahce var blekt i Champions League och har inte övertygat borta i ligan. Kvällens uppgift mot Konyaspor verkar trots allt överkomlig till oddset 1,70. Tillsammans med New Jersey mot ett bortasvagt Ottawa ger dubbeln 3,14. på nätet.

DAGENS AVSLAG

Anderlecht förlorar sällan hemma och vinner normalt toppmatchen mot Gent. Målsprutan Frutos, Suarez och Legear är dock tveksamma till spel och Van Damme, Wasilewski samt Vlcek är skadade. Pass.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Jag har svårt att reda ut vem som är snabbast från början av 1 Nassau Town och 2 Kick Party i V65-6, DD-2. Jag tror att loppet avgörs där och tvillingen 1–2 måste vara stenklar om kuskarna nu inte får för sig att gasa för länge i spetskörningen.

DAGENS DRAG

3 Speedy Gold startade inte från januari till september, men efter några lopp är det nog dags att återgå till den vinnande stilen från i fjol för honom. I V65-5, DD-1 har han ett utmärkt läge att göra det med tanke på motstånd och läge.

DAGENS AVSLAG

Ganska färsk V75-vinnare, javisst, men inte vinner hon igen. 4 Iffy i V65-5, DD-1. Hon fick en drölöpning när hon vann och det kan hon kanske få även i? dag, men det finns ju å andra sidan ingen open stretch på Bergsåker.

PATRIK FERNLUND

DAGENS SÄKRA

2 Kick Party (V65-6) har imponerat i de senaste två starterna. Detta är en mycket kapabel häst som under de senaste månaderna börjat leva upp till sin kapacitet. Perfekt spår denna gång och hästen tål mycket jobb på egen hand. Nu blir det en lugn start för att sedan krossa samtliga.

DAGENS DRAG

2 I Vocalisti (V65-3) gör comeback efter en tids vila och jag tror det slutar med seger direkt. Hästen är härdad i tuffa lopp och motståndet denna gång känns mycket enklare än vad han är van vid. Ett intressant drag på V65.

DAGENS AVSLAG

4 Iffy (V65-5) har gjort det bra i de senaste starterna men jag har ingen känsla för henne denna gång. I de senaste starterna har hon bara mött ston och nu blir det tuffare. Tror mer på 3 Speedy Gold som är på väg mot formen.