”Detroit Red Wings – säkraste spelet i kväll”

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Om du nu måste spela – så spela V75 i kväll. Långenutbudet är så ­magert att jag hellre hade analyserat en Trisslott. Sex tyska hockeymatcher – som det inte går att spela singel på – samt sju NHL-matcher … Säkraste spelet? Detroit hemma mot St Louis.

DAGENS DRAG

Vancouver spelar två matcher på två kvällar och lär vara lätt slitet i nattens bortamatch mot San Jose. Dessutom så saknar Canucks återigen sin viktige förstemålvakt Roberto Luongo. San Jose har få avbräck och måste ses med hygglig chans till 1,65 i odds.

DAGENS AVSLAG

Om man nu vill lira på ett tyskt hockeylag så kan väl Svenska Spel erbjuda singelalternativ? Nu måste vi hitta en trippel på de sex kvällsmatcherna. Fegt. Jag är inte i närheten av att röra en tysk hockeytrippel. Avstå, avstå!

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Det är en blandad komplott som bjuds när det körs en extra V75-omgång på Solvalla i kväll. En av de mer lovande treåringarna är 7 Knockout Rose i V75-6, DD-1 som jag tror körs till ledningen omgående. Av träningsrapporten att döma håller han bra form och det räcker till seger.

DAGENS DRAG

2 Iceland är tillräckligt startsnabb för att kunna hålla ut Artistic Ås i V75-1 och dessutom trivs Iceland mycket bättre över 2?140 meter än vad Artistic Ås gör. De möttes senast då Artistic var oduglig medan Iceland satt iskallt till längst bak och aldrig fick chansen. I dag får han den i spets.

DAGENS AVSLAG

4 Super Light har man lurat sig på flera gånger. Senast var han ok, inte mer och när det vassaste motståndarna alla har fått bra spår ser jag inte hur han ska kunna vinna V75-7, DD-2.

GERT LENGSTRAND

DAGENS SÄKRA

7 Knockout Rose (V75-6) har vunnit hälften av sina starter i år och tillhör absolut de tio de främsta i årets treårskull. Höll strålande som tvåa bakom ”omöjlige” Sahara Dynamite i Breeders Crown-finalen. Är huvudet högre än sina motståndare och här går Erik Adielsson på knock direkt.

DAGENS DRAG

Jag hade 9 Rocket Power (V75-2) som drag senast och då avslutade han fullt godkänt som fyra i mål. Med den genomköraren i kroppen kan det vara farligt att lämna honom utanför kupongen. Ett kul drag som kan vara guld värt.

DAGENS AVSLAG

Den här gången stöter 2 Order By Fax på patrull i V75-7. Möter tuffare kamrater än tidigare och jag skulle bli mycket förvånad om han är med i den absoluta segerstriden. På min V75-kupong platsar han inte.

ARTIKELN HANDLAR OM