Toppform för Villa – spelas till 2 ggr

Sandebäck om dagens drag – här är alla spel

SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Vi har en intressant spelkväll framför oss. Det finns flera starka favoriter. Jag tänker främst på Sirius hemma mot Gripen. Uppsala­laget har toppform och är klassen bättre än Gripen. Odds: 1,27 (Nordicbet). Edsbyn (1,45) och Vetlanda (1,25) har också toppchans.

DAGENS DRAG

Jag fortsätter tjoa om Sirius med spelgeniet Andreas Eskhult i spetsen. Jag spelar även på att Sirius ska vinna över Gripen med tre eller fler mål. Odds: runt 1,80. Aston Villa har toppform och ganska få problem. Hulls form pekar rakt nedåt. Villa kan spelas till 2,00 (Unibet).

DAGENS AVSLAG

Jag hittar inget bra avslag i kväll – tycker att de flesta favoriterna känns mycket starka. Men 1,50 på Frölunda hemma mot Timrå tycker jag är för lågt. Timrå tar poäng i fler än var fjärde match i Göteborg! Pass.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Bakspår på 1?640 är ju inget drömläge men 11 Koh I Noor i V65-4 verkar vara en riktigt bra häst. Tränaren Thomas Uhrberg säger att det var hans fel att det blev galopp i Sverigedebuten så då för väl körande André Eklunhd se till att inte göra samma misstag.

DAGENS DRAG

Är 1 Oden Boy redo för att vinna redan i debuten för Hans Adielsson eller behöver han ett eller några lopp i kroppen? Det är möjligt att han behöver det men med innerspår på 1?640 tycker jag att han är intressant då han kan öppna bra och det borgar för en bra segerchans i V65-2.

DAGENS AVSLAG

Klarar 2 Glee Face av starten i V65-1? Han klarade inte av den franska voltstarten och senast han hade andraspår i volt i Sverige blev det galopp. Den som vill gardera en stor favorit har i alla fall fått något att tänka på.

DANIEL LARSSON

DAGENS SÄKRA

11 Quasimodo Face (V65-6) vann senast på en mycket bra tid trots att han blev väl gåvillig efter det att han övertagit ledningen. Nu har han bakspår, men för hans del kan vi hoppas att han håller sig lugn och då i stället kan spara krafterna till en rejäl slutrökare. Då klämmer han alla!

DAGENS DRAG

11 Koh I Noor (V65-4) debuterade senast på svensk mark och hade en jätttefin formrad. Jag tyckte då att flera faktorer var opassande och hon blev den gången dagens avslag. Helt annat gäng nu och lopp i kroppen gör att jag gör helt om!

DAGENS AVSLAG

1 Oden Boy (V65-2) är en bra häst men på slutet har han inte fungerat och nu provar sexåringen lyckan i ny regi och ny del av Sverige. Hans kvallopp var inget extra och innerspåret tycker jag är chansartat. Jag passar!

ARTIKELN HANDLAR OM