”Hoffenheim har stora problem”

Sandebäck om dagens drag – här är alla spel

Foto: AP
SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Jag spelade på Färjestad till 2,20 i Gävle senast. Nu fortsätter jag att lira på FBK i hockeyslutspelet – men får nöja mig med 1,45 den här gången. Helt okej.

Wolfsburg är ett lag som aldrig sviker mig i den här rutan. Jag litar åter på skyttekungarna Dzeko, Grafite och kompani. Odds: 1,42.

DAGENS DRAG

Hoffenheim har stora problem inför dagens match mot Bremen. Tre mitt­fältare är avstängda samt att bäste kreatören på mitten Salihovic nyligen blivit skadad. Sedan tidigare är ju även seriens skyttekung, Ibisevic, skadad. Jag lirar tvåan till 2,45.

Almtuna spelas till 2,05.

DAGENS AVSLAG

Tänk på att många av storlagen helt och hållet har fokus på nästa veckas åttondelar i Champions League.

Ett av lagen som lär rotera rejält i truppen är Manchester United. Jag rör inte den röda tvåan mot Fulham till 1,60.

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

4 Crown Kemp (V75-3) har en smaskig uppgift i guldfinalen. Han är startsnabb och sticker till spets. Sen får de andra jobba. Spik på allt. 6 Lovely Lidob (V75-4) är också en säker vinnare. Han imponerade stort senast och kommer att gasas mot ledningen igen. Väl där tar han knappast stryk

DAGENS DRAG

Pandoro (V75-1) laddas för spets och där kommer han bita ifrån sig länge. Hett bud! 3 Olympic Athen (V75-2) är omgångens skrik, han är kvick i början och planen är att han ska leda

runt om. I V75-7 känns 9 Cash Winning Vita som det givna ­draget när/om Orso sviker igen

DAGENS AVSLAG

1 Einar Celber (V75-1) är visserligen ruskigt bra men läget kan bli en fälla. 1 Quarcio du Chene (V75-6) hade varit en spik från alla spår utom ett. Nu kan det bli fel. 4 Orso (V75-7) måste garderas.

GERT LENGSTRAND

DAGENS SÄKRA

I kväll avgörs vilka två melodier som går till final. I grupp A kan det bli en tuff duell mellan Lili & Sussie och BWO. Detta gäller även mellan Sarah Dawn Finer och dansbandet Scotts. Frågan är om inte Lili & Sussie ligger bäst till för att knipa en finalbiljett till ­Globen. Låten är enkel och effektiv.

DAGENS DRAG

I grupp B är det hugget som stucket mellan Star Pilots och Rigo & The Topaz Sound. Jag blir inte speciellt förvånad om Rigo & Red Fox tar hem den matchen. Den glada ”you-you-you-låten” sitter som en smäck och är dessutom medryckande.

DAGENS AVSLAG

Visserligen har dansbandet Scotts många fans och de kommer säkert att få en hel del röster. Men låten håller inte måttet och dessutom kan de få svårt redan i mötet med Sarah Dawn Finer. Vi säger tack och adjö till Scotts

ARTIKELN HANDLAR OM