”Kan vara Arsenals räddningsplanka”

Sandebäck om dagens drag – här är alla spel

SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

FA-cupen kan vara Arsenals ”räddningsplanka” den här säsongen. Så även om laget har en viktig CL-match nästa vecka så matchar Wenger med all rätt en bra elva i ”kvarten” mot Burnley. Spelvärd etta till 1,50

DAGENS DRAG

Sampdoria har tre centrala avbräck i dag: Lucchini (mb), Franceschini (imf) Palombo (imf) saknas alla precis som Padalino. De tre sistnämnda är avstängda. Bologna är i stort behov av tre poäng. Spelas hemma till 2,40.

Bielefeld testas till 2,20.

DAGENS AVSLAG

Hittar inget klockrent avslag.

Men jag tycker att Osasuna till låga 1,55 hemma mot Sporting Gijon inte alls känns spelvärt. Det objektet får vila.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Innerspåret till trots ser jag 2 Muscle Leaf som dagens klaraste på Örebros V65:a. I V65-4 tar sig Svanstedt ut från innerspåret och sätter nog omgående in en anfallsorder. Väl i täten släpper Svanstedt inte in någon på livet.

DAGENS DRAG

12 I Saw You (V65-3) visade bra fart många gånger i fjol men tyvärr la han bort krafter i onödan i loppen genom att vara övertänd. Årsdebut kanske ger effekten att han är lite väl tänd men jag tror att han mognat och använder han krafterna på rätt sätt vinner han

DAGENS AVSLAG

6 Smashing Klipp (V65-1) är ingen vinnare men får säkert en del streck på sig av den anledningen att Benny Palema inte imponerat och att Dig for Dollars årsdebuterar. Smashing Klipp vinner ändå inte.

PER NICKLASSON

DAGENS SÄKRA

2 Muscle Leaf i V65-4 blandar och ger men det är ingen tvekan om att han är bästa hästen. Svanstedt kan köra på säkerhet första biten för att sedan gasa mot ledningen. Och skulle han använda en annan taktik går det nog lika bra.

DAGENS DRAG

10 Money Brother i V65-3 är van mycket hårdare motstånd än det han nu möter. Känslan är, att om han får till det är han väl så bra som den bäste i detta lopp. Lika­ledes bortglömde 3 Teulls Ribb

i samma lopp är värd en varning. Kraftig uppryckning senast.

DAGENS AVSLAG

5 Alvena Ombella i V65-3 känns som en klart tveksam favorit. Dels möter hon bättre, mer rutinerat, motstånd än tidigare. Dels har hon ett lurigt spår. Henne ska vi fälla!

ARTIKELN HANDLAR OM