”Play off-matchen känns helt öppen”

Sandebäck om dagens avslag – här är alla spel

Foto: bildbyrån
Almtuna vann den första play–off matchen med 2–1. I kväll är det Växjö som har hemmaplan och Sportbladets spelexpert tycker att slutresultatet är svårtippat.
SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Jag fortsätter att skriva om Täby i den här rutan – laget sviker mig ”aldrig”. I kväll ska laget säkra som minst en andraplats i serien – vilket är viktigt i det kommande slutspelet. Ett omotiverat Helsingborg slås lätt tillbaka. Tingsryd (1,25), Örebro (1,25) och Edsbyn (1,12) bara vinner.

DAGENS DRAG

Hockeyslutspelet i all ära – men det är i superligan den riktiga dramatiken finns i kväll. Fyra lag är inblandade i en riktig rysare kring nedflyttningsstreckert. Bästa spelet måste vara Järfälla som vid seger mot ett lojt Pixbo säkrar nytt kontrakt. Ettan ger runt 2,40. Motivation slår klass.

DAGENS AVSLAG

Jag rekommenderade spel på Almtuna i lördags. Då gick det bra – i kväll då? Tycker play off-matchen i Växjö känns helt öppen. Ettan ligger närmast till hands men Svenska Spels 1,75 är för klent. Rött sken!

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

6 Premier League (V65-1) är en given spik. Han är mycket startsnabb och körs till spets i ett huj. Sedan tar han knappast stryk av det här gänget. I V65-3 singelstreckar jag 3 Rabalder R.B. Hans senaste prestationer är starka. Senast galopperade han i början och gick sedan bra sista 1?300 från kön.

DAGENS DRAG

12 Arrak Kloster (V65-6) är mitt drag på Dagens Dubbel. Calle Lindbloms sexåring är en slugger som tål offensiva upplägg. När han vann näst senast fick han tredjespår till dödens efter 700 meter men kunde ändå kliva förbi till seger i urstark stil. Senast gillade han inte underlaget. Bra chans!

DAGENS AVSLAG

4 Beretta Avanti (V65-6) kommer att spelas till klar favorit i DD-2. Han vann på Solvalla senast i ett V64-lopp och var väl ganska bra. Men han hängde på en töm till slut och det drar ner intrycket.

TOBIAS HOLM

DAGENS SÄKRA

Jag var själv på plats i lördags och bevittnade hur ett äckligt diciplinerat Örebro Hockey plockade sönder Enköping och vann med klara 4–1. I kväll är det match två i denna bäst av tre-serie mot kvalserien och när nu Örebro har fördel av hemmalada lär siffrorna bli större än senast. Odds: 1,25.

DAGENS DRAG

Frölunda tog en nödvändig seger hemma mot Luleå men nu är spelplatsen återigen norrbotten och då gäller hela andra premisser. Känslan säger att dessa lag kommer att vinna samtliga sina hemmamatcher och då kan en gås räkna ut att 2,40 på Luleå är synbart alla dagar i veckan.

DAGENS AVSLAG

Talangfulla Piteå besegrade Asplöven hemma med 3–2 i den första delen utav denna matchserie. Returmöte i kväll och det kommer bli jäkligt tajt igen. Jag rör inte ettan till 1,60.

Tobias driver sajten rekatochklart.se.

ARTIKELN HANDLAR OM