”Därför avstår jag spel på Roma i kväll”

Sandebäck om dagens avslag – här är alla spel

Foto: ap
SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Just nu tror jag att Brynässpelarna bara vill att sin säsong ska ta slut. Det är ”omöjligt” att vända 3–0 i matcher och har nu som bäst två matcher framför sig i Karlstad?... Nä, det här avgör FBK redan i?kväll till 1,40 (Unibet). Det räcker med 0–0 för Barcelona. Men jag tror på seger till 1,44.

DAGENS DRAG

Frölunda är urstarkt hemma. Jag testar den ”raka” ettan till 1,65, men även hcp-spelet (-1 mål) till 2,10 hos Ladbrokes. Med liten insats spelar jag de svenska tjejerna i Algarve Cup-finalen mot USA. Dags för att vinna en turnering nu?...Oddset 6,00 (Ladbrokes) är spelvärt.

DAGENS AVSLAG

Roma har blivit ganska stor favorit hemma mot Arsenal. En favorit i fara enligt mig – nu får Arsenal spela en effektiv kontringsfotboll. Och det kan krossa Romas drömmar om avancemang i CL. Ettan spelas i alla fall inte? ...

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

3 Bart Sjöhammar (V64-4) gillar jag skarpt. Namnet klingar ”halvlus” men jag kan lova att det här är en skjutare eller i alla fall ett råämne. Tre starter har han gjort och varje gång har han visat hög kapacitet. Senast höll han strålande utanpå ledaren och krigade ändå in på linjen. Spikas.

DAGENS DRAG

5 Mr King Dingeling (V64-5) ser ut som något extra. Marcus Öhman är en färsk men skicklig tränare som här plockat fram en ny Hot Tub? De senaste två segrarna är tagna med kraftig mersmak och jag lämnar honom ensam på V64. 5 Jolie Girl (V64-3) är ett skrällbud i ett öppet lopp. Formen är fin!

DAGENS AVSLAG

15 Try to Win (V64-2) vann på ett bra sätt efter ett vasst upplopp. Hon är i full form men har många att runda och att plocka in 20 meter på 4 Jobie Lucky kan visa sig vara en omöjlig uppgift.

PATRIK FERNLUND

DAGENS SÄKRA

Det finns två bra spikar i kväll på Solvalla. 3 Bart Sjöhammar (V64-4) är en lovande häst som tidigt sitter i ledningen, sedan är loppet över. Samma gäller 5 Mr King Dingeling (V64-5) som var mycket fin senast. Denna häst kommer tillhöra kulltoppen under året och detta lopp vinner han lätt.

DAGENS DRAG

5 Mr New Dawn (V64-1) var oerhört tapper från ledningen i den senaste starten. Motståndarna satte kniven i honom flera gånger under loppet men trots det stred han till sista blodsdroppen och insatsen var femstjärnig. Nu blir det ledningen igen och jag tror han får snabb revansch.

DAGENS AVSLAG

7 Cinnamon Bum (V64-3) imponerade inte på mig senast. Hon fick ledningen enkelt men kunde trots det inte vinna. Hon har visat tveksam moral i slutstriderna och från ett dåligt läge känns hon inte aktuell. Bort!