”Robinho fixar segern till City”

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

Foto: ap
Manchester City tar i kväll emot det danska succélaget Ålborg i Uefacupen. Robinho kan bli tungan på vågen för City, enligt Sportbladets spelexpert.
SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Dagens bästa spel är Manchester City hemma mot Ålborg. City satsar hårt på cupen och kommer med ett starkt lag. Det här fixar Robinho och kompani till 1,55. Det är slutspelsdags även i innebandyn. Warberg (1,20) och AIK (1,45) inleder med klara segrar.

DAGENS DRAG

Gårdagen blev fin. Fyra av fem spel gick in och 6,5-oddsaren Sverige tappade i sista minuten i finalen mot USA?... Nära full pott alltså. I kväll då? Jag spelar främst hårt på favoriterna. Draget? Hamburg (1,80) ska ha vettig chans hemma mot Galatasaray som saknar Milan Baros.

DAGENS AVSLAG

Jag tycker favoriterna överlag ser starka ut i kväll. Både i ishockeyslutspelet som i innebandyslutspelet. En favorit som jag inte spelar på är Vålerengen som möter Stjernen i det norska hockeyslutspelet. Det finns bättre spel.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Med tanke på hur 7 Nisse Bean reglerade motståndet senast vid segern i sin debut tror jag att övriga har respekt för Nisse. Det kan Tony Eliasson utnyttja genom att vara offensiv direkt och från ledningen kommer han att bli svårslagen i V65-4.

DAGENS DRAG

Efter en riktigt bra årsdebut har det strulat lite för 11 Tromb Hits i V65-6, DD-2. Formen kan vara lite diffus med tanke på att han inte startat sedan mitten av januari och han behöver lite flyt från bakspår för att hinna fram över kort distans, men större under har skett.

DAGENS AVSLAG

7 Islay Broline i V65-6, DD-2 har inte presterat i den mån att hon blir streckad så mycket som hon förmodligen blir. Läget med spår långt ut bakom bilens vingar gör det ännu svårare. Jag är som sagt inte såld på henne.

PER NICKLASSON

DAGENS SÄKRA

7 Nisse Bean i V65-4 har bara gjort en start och möter nu väsentligt mer rutinerade konkurrenter. Normalt sett har det stor betydelse, men troligen inte denna gång. Nisse Bean har i sin enda start visat mer än de andra gjort tillsammans på alla sina starter.

DAGENS DRAG

Jag har svårt att förstå att en så pass bra häst som 3 Bearlee a Life i V65-1 aldrig vinner. Rent statistiskt är det förkastligt att tro på honom. Å andra sidan är han bortglömd för det mesta nuförtiden och när han väl vinner (redan i kväll förhoppningsvis) rensar han duktigt.

DAGENS AVSLAG

12 Logan Frontline i V65-1 var sämre senast och har många att runda nu. 5 Redneck Lavec i V65-5 verkar bara ha två nivåer: skitbra eller urkass. En favorit värd att syna.