”För engelsmännen betyder matchen allt”

Sandebäck om dagens avslag – här är alla spel

SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Det finns få starka lågoddsare i kväll. Men jag rankar Brügge som det klart bästa spelet. Belgiska ligaettan har absolut toppform och satsar hårt på Uefacupen. Möter nu ett hårt skadedrabbat St Etienne som i praktiken redan är vidare. Ettan spelas till 1,90.

DAGENS DRAG

Gårdagen blev åter mycket lyckad. I kväll lirar jag troligen bara Brügge. Men Paris SG har anmält bästa tänkbara trupp hemma mot Racing Santander. Vettig etta till 2,05. Schalke 04 kan spelas till dubbla pengarna. I elitserien tror jag en del på: Timrå (2,15), SSK (2,45) och Rögle (2,25).

DAGENS AVSLAG

Milan har en bred trupp och klarar av att rotera lite i truppen – men jag tror ändå att ofokuserade italienare kan få det tufft mot Portsmouth. För engelsmännen betyder den här matchen ”allt”. Jag avstår spel.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Karriären hos Åke Svanstedt har varit kort men bra än så länge, och utifrån de inlednade loppen lär det bli en lång karriär hos Svanstedt för 6 Stardust Night i V65-2. Från springspår ligger vägen öppen till spets då femman är struken underlättas vägen fram. Spets och slut helt enkelt.

DAGENS DRAG

Efter att ha gjort några riktigt bra lopp för sin gamla tränare hade jag allt koll på 4 Out of Sight förra året. Nu har han gjort tre starter för Ludde Kolgjini med blandade resultat, men man bör nog se upp med honom i V65-5, DD-1 för när han är i ordning kan han vinna ett sådant här lopp.

DAGENS AVSLAG

Med två strukna hästar kommer 8 Quintus Karsk ner i banan och kan då utnyttja sin startsnabbhet vilket kan sätta 1 M.T.Cherokee i problem. Han var dessutom inte så bra senast vilket gör att jag är tveksam till honom i dag i V65-1.

LARS ÅGREN

DAGENS SÄKRA

9 Hanoi (V65-6) har imponerat stort sedan han kom till Hans Adielsson. Nu senast avslutade han med 10,5 sista 800 till en mycket enkel seger och gången före gick han också väldigt vasst till slut. Med de insatserna på näthinnan känns han väldigt svår att stå emot till slut här.

DAGENS DRAG

3 Quick Trip (V65-1) är riktigt bra i grunden och har gjort bra lopp mot ganska tufft motstånd i Frankrike. Han är snabb ut och farlig att glömma. 11 Queen ­Silas (V65-2) blir mindre än hälften så mycket streckad än stallkamraten Stardust Night. Jag tror hon kan vara tuffast igen. Chansspik.

DAGENS AVSLAG

4 Quasimodo Face (V65-3) ståtar med tre raka men är ändå helt given att gardera här. Han är osäker och galopprisken från fjärdespåret känns överhängande. Loppet håller fin klass och i vassen lurar flera bra hästar.