”Inget kan stoppa dem”

Sandebäck om dagens säkra– här är alla spel

Foto: AP
SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Barcelonas minisvacka ser ut att vara över. Laget sparkade enkelt ut Lyon ur CL-spelet. Nu väntar ett beskedligt Almeria på borta­plan och jag tror inget kan stoppa firma Henry/Messi/Eto’o här. Stark tvåa till 1,65.

DAGENS DRAG

Redan i onsdags spelade jag på Sampdoria. Då fick jag 2,75 i odds hemma mot Roma – nu är oddset nere på 2,30 men är fort­farande spelvärt. Roma är både deppigt och slitet. Saknar nu tio spelare – varav flera är direkta nyckelaktörer. Bra etta!

DAGENS AVSLAG

Jag har inte alls blivit imponerad av Werder Bremens spel på slutet. Såg matchen mot ett reservfyllt St Etienne och laget hade tur som fick 1–0 i veckan. Spelas inte i dag mot Stuttgart.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

5 Vanessa du Ling i V65-6, DD-2, ser ut som en världstjärna, i alla fall en blivande. Hon har ett härligt steg och ser inte ut att ­behöva anstränga sig ­speciellt mycket när hon helt enkelt joggar ifrån sina konkurrenter.

DAGENS DRAG

Redan i förra starten varnade jag för 10 Simb Frizz som då hade sämsta läget i ett V75-lopp på Åby. Tempot var för dåligt för att han skulle hinna fram men avslutningen var av bästa märke. Bakspår igen i V65-2 och det behövs tempo för att han ska hinna fram.

DAGENS AVSLAG

Barfota eller inte, helstängt eller inte? Två intressanta frågor som behöver be­svaras om man ska på 4 Leading Lantern

i V65-1. Kort distans hade nog också varit att föredra.

PER NICKLASSON

DAGENS SÄKRA

2 Manstone’s Rose i V65-5 var väl ambitiös senast. Fysiskt såg han dock ruskigt stark ut. Som jag läser ­loppet får han en perfekt resa samtidigt som några av de värsta konkurrenterna riskerar att bli fast samt få tunga lopp.

DAGENS DRAG

11 To Be Sir i V65-1 lekte sig till seger senast. Med två lopp i kroppen bör toppformen sitta där. På det ­tidiga spelet är Italiano klar favorit, och den är väl To Be Sir minst 30 meter bättre än?! Om 9 Yogi Bear Boko i V65-3 får till det kan han vara ensam på plan.

DAGENS AVSLAG

4 M.T.Danny Boy i V65-3 var svindyr när han såldes på auktion för några år sedan. Pengar han kommer att få svårt att tjäna ihop. Jag tror på tredje förlusten i fjärde starten.