”Fiorentina har imponerat”

Ulrik Sandebäck med dagens säkra – här är alla tipsen!

SPEL

ULRIK Sandebäck

DAGENS SÄKRA

Fiorentina har en helt skadefri trupp och har imponerat på slutet. Laget har tre raka segrar och har i kväll en perfekt uppgift i Torino hemma. Vi är helt inne på att Vieri/Mutu på topp enkelt avfärdar gästerna, som saknar fem skadade spelare, till 1,55 i odds.

DAGENS DRAG

Det finns en hel del intressanta drag. Bästa spelet anser vi att ett helmotiverat Brynäs är hemma mot Timrå, som snart tvingas slänga in Challe Berglund i laget. Timrå utan flera av sina stjärnor besegras till 2,15! Andra drag: Motala (2,25), Newcastle (1,80), C. Palace (1,98).

DAGENS AVSLAG

Ryssland fick bara oavgjort, Spanien föll och Frankrike var sekunder från poängförlust! EM känns inte ”super-hett” för stornationerna. Tror att Sverige kan plocka poäng mot darriga favoriten Frankrike. Avstå låga 1,40!

Micke NYBRINK

DAGENS SÄKRA

7 Copper Beech (V75-6) är en underbart fin travare med utstrålning som få. Fuxen är dessutom mycket bra och det här loppet bör han vinna. Hästen missar nästan aldrig ledningen med öppna spår bakom bilen och Conrad Lugauer gasar. Sen får de andra jaga, utan större framgång. Spik.

DAGENS DRAG

9 Electra Bac (V75-4) har visat härlig form på slutet. Senast satt hon hopplöst till i kön men rundade ändå till seger via en virvlande spurt. 1 King of Mystic (V75-7) kommer också från Lähdekorpis formstall. Han har över-tygat stort på slutet och är ett hett segerbud i V75-Mästaren.

DAGENS AVSLAG

5 French Cocktail (V75-5) är i mycket bra form, tål tuffa upplägg och har ett bra läge bakom bilen. Det kan ju låta som vinst – men i det här tuffa gänget är han en favorit i fara. Jag garderar.

Per NICKLASSON

DAGENS SÄKRA

7 Copper Beech i V75-6 är snabb ut och det låter på konkurrenterna som om de tänker överlåta ledningen åt Copper Beech när han kommer farande. Omgångens klaraste. Efter strykningen på King Goran i V75-1 överväger jag även spik på 5 Livi Barcelona.

DAGENS DRAG

Streckvärda hästar i V75-omgången som man bör ha med om ekonomin tillåter: 1 Nong Lin i V75-3, 9 Electra Bac i V75-4, 2 Dialect af Prinfo i V75-5 (han är väl till och med den första man streckar?), samt 2 Celebrity Photo, 5 Ecupos Bitte och 7 Baloo Nalan i V75-7.

DAGENS AVSLAG

Att 5 Quarcio du Chene är bästa hästen i V75-2 råder det nog ingen större tvekan om. Men med tre galopper i raden och streckad på 80 procent känns han som en given häst att försöka jobba bort. Motståndet är inte dåligt.

ARTIKELN HANDLAR OM